δήλωσε σήμερα ότι είναι σωστό να μην αντιμετωπίζονται με προχειρότητα κι επιφανειακά οι διαφορές με τις ΗΠΑ στο θέμα της κλιματικής αλλαγής, ενώ πρόσθεσε ότι οι συζητήσεις κατά τη διάρκεια της Συνόδου των G7 τις προηγούμενες ημέρες έδειξαν ότι θα είναι δύσκολο στεφθεί με επιτυχία η συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα.
Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους αρνήθηκε να υιοθετήσει τη συμφωνία για την υπερθέρμανση του πλανήτη στη Σύνοδο του G7 μεταξύ των επτά οικονομικά ισχυρότερων κρατών του πλανήτη, τονίζοντας ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο προκειμένου να απαντήσει.
Μιλώντας σε ένα συνέδριο για την αειφόρο ανάπτυξη στο Βερολίνο, η Άνγκελα Μέρκελ επανέλαβε την άποψή της ότι οι σύμμαχοι δεν μπορούν πλέον να βασίζονται πάντα ο ένας στον άλλο και ότι οι Ευρωπαίοι πρέπει να πάρουν την τύχη στα χέρια τους
Κλείσιμο
σε μεγαλύτερο βαθμό, μια τοποθέτηση που προκάλεσε σοκ στην Ουάσιγκτον και το Λονδίνο όταν πρωτοειπώθηκε από την ίδια χθες Κυριακή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.