WikiLeaks: Νίκη η μείωση της ποινής της Τσέλσι Μάνινγκ
O απερχόμενος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να μειώσει την ποινή κάθειρξης 35 ετών που της είχε επιβληθεί
Ο ιστότοπος WikiLeaks χαρακτήρισε «νίκη» την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ότι η Τσέλσι Μάνινγκ, που του είχε παραδώσει εκατοντάδες χιλιάδες διαβαθμισμένα διπλωματικά και στρατιωτικά έγγραφα των ΗΠΑ, θα αποφυλακιστεί τον Μάιο, αφού ο απερχόμενος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να μειώσει την ποινή κάθειρξης 35 ετών που της είχε επιβληθεί.
«ΝΙΚΗ: Ο Ομπάμα μειώνει την ποινή της Τσέλσι Μάνινγκ από τα 35 χρόνια στα 7. Η ημερομηνία αποφυλάκισης είναι πλέον η 17η Μαΐου», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο οργανισμός που διαχειρίζεται στον ιστότοπο, ο οποίος ειδικεύεται στη δημοσιοποίηση απορρήτων εγγράφων.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.