Έξαλλος με την Κλόε Καρντάσιαν ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής που βρέθηκε ο Λαμάρ

Έξαλλος με την Κλόε Καρντάσιαν ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής που βρέθηκε ο Λαμάρ

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Καρντάσιαν του τηλεφώνησε και του είπε να «κρατήσει το στόμα του κλειστό» για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέρρευσε ο Όντομ

Έξαλλος με την Κλόε Καρντάσιαν ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής που βρέθηκε ο Λαμάρ
Πυρ και μανία είναι ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής στη Νεβάδα όπου βρέθηκε αναίσθητος ο Λαμάρ Όντομ το απόγευμα της Τρίτης, μετά από πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια που προκλήθηκαν από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Όπως δήλωσε ο 69χρονος Ντένις Χοφ στην εφημερίδα Independent, την επόμενη κιόλας ημέρα από τη διακομιδή  του πρώην σούπερσταρ των Λος Άντζελες Λέικερς στο νοσοκομείο, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Καρντάσιαν τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη του οίκου ανοχής και του είπε να «κρατήσει το στόμα του κλειστό» για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέρρευσε ο Όντομ στην επιχείρησή του.

Κλείσιμο


«Μου είπε να μη μιλήσω στα media. Κι εγώ της είπα να μεταβιβάσει στην Κλόε το εξής μήνυμα: Άι στο διάολο», ανέφερε ο Χοφ στη βρετανική εφημερίδα, χαρακτηρίζοντας ως υποκριτική τη στάση της διάσημης τηλεπερσόνας, που έσπευσε στο νοσοκομείο για να σταθεί στο πλευρό του πρώην άντρα της.



«Αν ενδιαφερόταν πραγματικά για αυτόν τον άνδρα, εκείνος δεν θα χρειαζόταν να έρθει στο μαγαζί μου για να αναζητήσει γυναικεία συντροφιά», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης