Γαλλία: Ο Φαμπιούς προειδοποίησε τη Ρωσία για κυρώσεις ακόμη και αυτή την εβδομάδα
Ο γάλλος ΥΠΕΞ δήλωσε πως το δημοψήφισμα στην Κριμαία για την ένωση της περιοχής με τη Ρωσία είναι αθέμιτο και ότι μια προσάρτηση της περιοχής από τη Ρωσία θα ήταν παράνομη
Ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς δήλωσε σήμερα ότι οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας σχετικά με την Ουκρανία μπορεί να επιβληθούν ακόμη και αυτή την εβδομάδα, αν η Μόσχα δεν απαντήσει σε μια πρόταση για τον κατευνασμό της κρίσης.
Ο Φαμπιούς δήλωσε στο ραδιοσταθμό France Inter πως το δημοψήφισμα στην Κριμαία για την ένωση της περιοχής αυτής με τη Ρωσία, που έχει προγραμματιστεί για τις 16 Μαρτίου, είναι αθέμιτο και ότι μια προσάρτηση της περιοχής από τη Ρωσία θα ήταν παράνομη.
"Η μόνη θεμιτή ψηφοφορία είναι αυτή της 25ης Μαΐου για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας στην Ουκρανία. Η ψηφοφορία της 16ης Μαρτίου δεν έχει νομιμότητα", τόνισε ο Φαμπιούς.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή