Τραγικό θάνατο από επίθεση κροκόδειλου βρήκε ένας 80χρονος στην Ινδονησία όταν το ερπετό τον άρπαξε ενώ έκανε μπάνιο σε ποτάμι.
Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν την προσπάθεια κατοίκων της περιοχής να πάρουν από το στόμα του 3 μέτρων κροκόδειλου τον 80χρονο.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κροκόδειλος επιτέθηκε στον 80χρονο ενώ έκανε μπάνιο στον ποταμό Σεμάκα που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του. Ο ηλικιωμένος, μάλιστα, δεν πρόλαβε να καλέσει σε βοήθεια καθώς ο κροκόδειλος τον παρέσυρε κάτω από την επιφάνεια του νερού.
Κάτοικος της περιοχής βρήκε τα ρούχα του 80χρονου και λίγο αργότερα εντοπίστηκε ο κροκόδειλος να τον έχει ανάμεσα στα σαγόνια του.
«Αφού χτύπησαν τον κροκόδειλο αρκετές φορές με ξύλα, το ερπετό άφησε το σώμα του θύματος που είχε χάσει, όμως, ήδη τη ζωή του» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Η Ινδονησία είναι η χώρα με τις περισσότερες επιθέσεις κροκοδείλων σε ανθρώπους με 1.000 καταγεγραμμένα περιστατικά την τελευταία 10ετια, αν και εκφράζονται φόβοι ότι ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη