Ένας 14χρονος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου την Τρίτη μέσα σε λεωφορείο στο Γούλγουιτς, στο νοτιονανατολικό Λονδίνο, μπροστά σε μάτια των επιβατών.
Το περιστατικό, όπως αναφέρει το Sky News, συνέβη γύρω στις 14:30 της Τρίτης (7/1), σε ένα από τα κλασικά βρετανικά διώροφα λεωφορεία.
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες αλλά το αγόρι υπέκυψε στα τραύματά του πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνα για το περιστατικό, ωστόσο για την ώρα δεν έχουν γίνει συλλήψεις.
Το τραγικό περιστατικό, όπως σημειώνει η Daily Mail, έρχεται μόλις 24 ώρες μετά τον βαρύ τραυματισμό, επίσης με μαχαίρι, ενός 18χρονου, σε σημείο μόλις 1,5 χιλιόμετρο από το έγκλημα στο λεωφορείο.
Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι τα περιστατικά συνδέονται.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco