Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Γάζας ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ ότι ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο στο οποίο είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι εντός του παλαιστινιακού θύλακα όπου το Ισραήλ είναι σε πόλεμο με το ισλαμιστικο κίνημα Χαμάς προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 12 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων.
"Αεροπορική επιδρομή στοχοθέτησε το σχολείο 'Αχμεντ μπιν Αμπντούλ Αζίζ στην Χαν Γιούνις και ένας πύραυλος έπληξε τον τρίτο όροφο του σχολείου, σκοτώνοντας περισσότερους από 12 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων παιδιά, και τραυματίζοντας 35 άλλους", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας.
Το Reuters, που επικαλείται γιατρούς στη Γάζα μιλά για τουλάχιστον 15 Παλαιστίνιους νεκρούς στην Χαν Γιούνις.
Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι θα εξετάσει το γεγονός.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.