Ρωσία: Η Μόσχα καλεί τους πολίτες της να μην ταξιδεύουν σε χώρες τη Δύσης τα Χριστούγεννα
Στο πλαίσιο της κλιμακούμενης αντιπαράθεσης στις ρωσοαμερικανικές σχέσεις, τα ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ιδιωτικά ή με επίσημη ιδιότητα ενέχουν σοβαρούς κινδύνους, δήλωσε η Ζαχάροβα
Η Ρωσίαδήλωσε σήμερα ότι οι σχέσεις με τις ΗΠΑ βρίσκονται σε τέτοιο επίπεδο αντιπαράθεσης που οι Ρώσοι πολίτες δεν θα πρέπει να ταξιδεύουν στις ΗΠΑ, τον Καναδά και κάποιες χώρες της ΕΕ διότι κινδυνεύουν να τους «καταδιώξουν» οι αμερικανικές αρχές.
Η Μαρία Ζαχάροβα, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε ότι οι σχέσεις με τις ΗΠΑ βρίσκονται στο όριο της ρήξης.
«Στο πλαίσιο της κλιμακούμενης αντιπαράθεσης στις ρωσοαμερικανικές σχέσεις, που παραπαίουν στο όριο ρήξης με υπαιτιότητα της Ουάσινγκτον, τα ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ιδιωτικά ή με επίσημη ιδιότητα ενέχουν σοβαρούς κινδύνους», δήλωσε η Ζαχάροβα σε ενημέρωση των δημοσιογράφων.
«Σας καλούμε να συνεχίσετε να απέχετε από ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τα συμμαχικά τους κράτη-δορυφόρους, συμπεριλαμβανομένων πρωτίστως του Καναδά και, με λίγες εξαιρέσεις, χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά τη διάρκεια αυτών των εορτών», δήλωσε η Ζαχάροβα.
Ρώσοι και Αμερικανοί διπλωμάτες δηλώνουν ότι η σχέση μεταξύ των δύο χωρών είναι χειρότερη από οποιαδήποτε άλλη στιγμή μετά την κρίση των πυραύλων στην Κούβα το 1962 λόγω διαφωνιών για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.