Κέβιν Σπέισι: Σάρον Στόουν, Στίβεν Φράι και Λίαμ Νίσον στρώνουν το χαλί για την επιστροφή του στην ηθοποιία

Κέβιν Σπέισι: Σάρον Στόουν, Στίβεν Φράι και Λίαμ Νίσον στρώνουν το χαλί για την επιστροφή του στην ηθοποιία

Έχει πληρώσει το τίμημα, είναι μια ιδιοφυία που λείπει από την υποκριτική, λένε οι ηθοποιοί για τον δύο φορές βραβευμένο με Όσκαρ σταρ του Χόλιγουντ

Kevin-Spacey-arthrou
Επτά και πλέον χρόνια μετά την απόσυρση του Κέβιν Σπέισι από την ηθοποιία, έπειτα από τις σοβαρές καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και τις δικαστικές μάχες που ακολούθησαν, τρεις ηθοποιοί ζητούν να επιτραπεί στον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό να επιστρέψει στην ηθοποιία.

Πρόκειται για την Σάρον Στόουν, τον Στίβεν Φράι και τον Λίαμ Νίσον που έκαναν τις δηλώσεις στον βρετανικό Telegraph με αφορμή τη μετάδοση ντοκιμαντέρ στο Channel 4, με τίτλο «Spacey Unmasked» («Ο Σπέισι χωρίς τη μάσκα »).

«Είναι μια ιδιοφυΐα, ανυπομονώ να τον δω ξανά στη δουλειά», δήλωσε η Σάρον Στόουν και πρόσθεσε ότι «είναι τόσο κομψός και διασκεδαστικός, γενναιόδωρος. Ξέρει περισσότερα για την τέχνη μας από ό,τι οι περισσότεροι από εμάς θα μάθουμε ποτέ».

Υποστηρικτικός ήταν και ο Βρετανός ηθοποιός Στίβεν Φράι, αναφέρει το BBC.

Κλείσιμο
Είπε ότι ο Σπέισι «συχνά ήταν αδέξιος και ανάρμοστος», και ότι η φήμη του καταστράφηκε. Το να αφιερώσει κανένας ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ για κατηγορίες που δεν συνιστούν εγκλήματα δεν είναι δικαιολογημένο, εξήγησε ακόμη.

«Αν δεν μου διαφεύγει κάτι, νομίζω ότι έχει πληρώσει το τίμημα», συμπλήρωσε ο Φράι,

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και ο Λάιαμ Νίσον: «Ο Κέβιν είναι καλός άνθρωπος και άνθρωπος με χαρακτήρα. Προσωπικά μιλώντας, ο χώρος μας τον χρειάζεται και του λείπει πολύ».

Ο Σπέισι έχει αποσυρθεί σχεδόν ολοκληρωτικά από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θεατρικό σανίδι από το 2017. Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τις καταγγελίες, πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ House of Cards του Netflix, αλλά απολύθηκε στο μέσο της σεζόιν.

Πέρυσι κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης κατά τεσσάρων ανδρών μεταξύ του 2001 και του 2013. Εντωμεταξύ, αμερικανικό δικαστήριο απέρριψε άλλη μια μήνυση για σεξουαλική επίθεση που είχε κατατεθεί σε βάρος του.

Ο Σπείσι αρνείτο κάθε κατηγορία σε βάρος του.

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τη συμπεριφορά και τις πράξεις μου στο παρελθόν. Αλλά δεν μπορώ και δεν θα αναλάβω την ευθύνη ούτε θα ζητήσω συγγνώμη από οποιονδήποτε έχει επινοήσει πράγματα ή υπερβολικές ιστορίες για μένα», δήλωσε ο Σπέισι σε συνέντευξή του.

Ο Σπέισι έχει κερδίσει δύο Όσκαρ, τους «Συνήθεις Υπόπτους» το 1996 και για το «American Beauty» το 2000.



Ειδήσεις σήμερα

Τι είναι ο παρβοϊός που κόστισε τη ζωή σε κοριτσάκι 3,5 ετών στη Θεσσαλονίκη - Τα συμπτώματα και οι συστάσεις του ΕΟΔΥ

Τροχαίο με Έλληνες στην Τουρκία - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες, δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία της στο Μενίδι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης