Επτά άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά στην περιοχή του Τορίνο της Ιταλίας όταν ένα αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στην καφετέρια «Reby and Gaia Caffè» το πρωί της Δευτέρας (22/1).
Κάμερες κλειστού κυκλώματος κατέγραψαν τι συνέβη με τις συνθήκες που οδήγησαν στο τροχαίο, να μην έχουν ακόμη εξακριβωθεί, αν και το ταχύμετρο του αυτοκινήτου είχε «κολλήσει» στα 115 χλμ/ώρα, τη στιγμή της πρόσκρουσης.
Δείτε βίντεο με το ΙΧ να «καρφώνεται» στην καφετέρια:
Την ώρα που απολάμβαναν το πρωινό τους μέσα στην καφετέρια, το αυτοκίνητο έσπασε την τζαμαρία, εκσφενδονίζοντας έναν πελάτη και προκαλώντας σημαντικές φθορές στο μαγαζί ενώ οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στον χώρο, «πάγωσαν» στη θέα του αυτοκινήτου.
Όλοι οι πελάτες γλίτωσαν από θαύμα. «Θα μπορούσε να είχε γίνει πραγματικό μακελειό, τουλάχιστον 10 άνθρωποι θα μπορούσαν να είχαν πεθάνει», δήλωσε στο BBC η Σιμόνα Κάραστρο, η κόρη του ιδιοκτήτη του καφέ.
Όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα, το ατύχημα προκλήθηκε από σύγκρουση δύο οχημάτων, με αποτέλεσμα το ΙΧ να καταλήξει πάνω στα τζάμια της καφετέριας.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.