Σειρά σχολίων προκάλεσε βίντεο που δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάννα αρνείται να πάρει το ποτήρι με το νερό που του έδωσε ο σωματοφύλακάς του.
Ο Τούρκος πρόεδρος είχε μεταβεί στη σεισμόπληκτη περιοχή Χατάι, προκειμένου να εγκαινιάσει ένα νοσοκομείο. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο επικεφαλής της ασφάλειάς του τον πλησιάζει, κρατώντας ένα ποτήρι με νερό και του το προσφέρει. Ο Ερντογάν αρνείται να το πάρει, προκαλώνστα αμηχανία.
Στο περιστατικό παρενέβη ο γιος του Μπιλάλ, που πήρε το ποτήρι και του το έδωσε. Μόλις ο Ερντογάν βλέπει τον γιο του, δέχεται να πάρει το ποτήρι.
Φυσικά το απόσπασμα προκάλεσε έντονα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιοι χρήστες υποστήριξαν ότι είναι θέμα ασφαλείας, ενώ άλλοι έγραψαν ότι πιθανόν να φοβάται ότι θα του συμβεί κάτι κακό.
Οι ομογενείς προσέρχονται μαζικά στις τουρκικές εκλογές
Ήδη, περίπου 700.000 Τούρκοι ομογενείς ψήφισαν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, που ξεκίνησε το Σάββατο. Έντονη είναι η πόλωση στην τουρκική κοινότητα της Γερμανίας.
Το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο της Τουρκίας ανέφερε σε ανακοίνωσή ότι ο αριθμός των ψήφων των ομογενών Τούρκων στο εξωτερικό και στα συνοριακά περάσματα ξεπέρασε τις 700.000 μέχρι τα μέσα της δεύτερης ημέρας ανοίγματος των κάλπες για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.
Κλείσιμο
Ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών Τουρκίας θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου.
Σύμφωνα με παρατηρητές, η προσέλευση των ομογενών στις κάλπες του εξωτερικού σημειώνει αξιοσημείωτη αύξηση. Το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο ανακοίνωσε ότι στις 28 Μαΐου θα καταμετρηθούν οι ψήφοι των ομογενών μαζί με τις ψήφους των πολιτών της χώρας.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.