Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Παντρεύτηκε η ανιψιά της Λαίδη Αμέλια Σπένσερ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Παντρεύτηκε η ανιψιά της Λαίδη Αμέλια Σπένσερ

Με τον αγαπημένο της, Γκρεγκ Μάλετ, ήταν ζευγάρι επί 14 χρόνια - Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής

amelia-spencer_mak
Βέρα στο... δεξί έβαλε η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, λαίδη Αμέλια Σπένσερ επισημοποιώντας την πολύχρονη σχέση της με τον αγαπημένο της Γκρεγκ Μάλετ. Η λαμπερή γαμήλια τελετή έγινε στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί 14 χρόνια, γιόρτασε τον έρωτά του στη φάρμα «La Cotte», σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Ορισμένα από τα μέλη της οικογένειάς της που παρευρέθηκαν στο γάμο ήταν η δίδυμη αδερφή της 30χρονης Aμέλια, Λαίδη Ελίζα και τα άλλα δύο αδέρφια τους, λαίδη Κίτι και ο αδελφός τους Σάμιουελ.



Η βρετανική εφημερίδα έσπευσε να τονίσει ότι, ο πατέρας της νύφης, Ερλ Τσαρλς Σπένσερ, δεν παραβρέθηκε στη σημαντικότερη μέρα της κόρης του.

Κλείσιμο
Κι αυτό γιατί ήθελε να αποφύγει την πρώην σύζυγό του, Βικτόρια Άιτκεν, μητέρα της Αμέλια. O Tσαρλς Σπένσερ ήταν άπιστος στον έγγαμο βίο τους και μετά το διαζύγιο, πήρε αποστάσεις από την πρώην του και τα τέσσερα παιδιά που απέκτησαν.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», το ερωτευμένο ζευγάρι -Αμέλια και Γκρεγκ- ήταν αρκετά διακριτικό ενόψει της μεγάλης του μέρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν προέβη σε σχόλια για το ποιος ήταν και ποιος δεν ήταν στη γαμήλια τελετή.



Η Aμέλια ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία στο Instagram την περασμένη εβδομάδα, παραμονές της τελετής.

H ξαδέρφη του πρίγκιπα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και του δούκα του Σάσεξ, Χάρι, κατάλαβε ότι βρήκε από νωρίς τον άνδρα της ζωής της.

Ο 33χρονος Γκρεγκ Μάλετ, ο οποίος ασχολείται με το real estate, της είχε κάνει πρόταση γάμου το καλοκαίρι του 2020. Ο ίδιος τότε έσπευσε να ανακοινώσει το χαρμόσυνο γεγονός με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

«Έτσι αυτή ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Στις 22 Ιουλίου του 2020, ζήτησα από την αγάπη της ζωής μου να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί μου και είπε "ΝΑΙ". Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος και σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά», είχε γράψει ο Μάλετ.



Ο πατέρας της νύφης, Τσαρλς Σπένσερ, μπορεί να μην παραβρέθηκε στο γάμου του ζευγαριού, ωστόσο, έχει δηλώσει ότι λατρεύει τον γαμπρό του, ο οποίος μάλιστα, του είχε ζητήσει την ευχή του προτού κάνει πρόταση στην κόρη του .

«Είμαι τόσο χαρούμενος για την Αμέλια, που θα παντρευτεί τον επί χρόνια φίλο της Γκρεγκ - είναι υπέροχο να τους ακούω τόσο ενθουσιασμένους για το μέλλον τους. Τους στέλνω την αγάπη μου και τις καλύτερες ευχές μου για την κοινή τους ζωή . Μου άρεσε που ο Γκρεγκ ζήτησε την ευχή μου πριν της κάνει πρόταση. Πολύ γλυκό», ήταν το μήνυμα του Τσαρλς Σπένσερ που είχε αναρτήσει πριν τρία χρόνια στα social media.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από τη Σύνοδο Κορυφής - Εξασφαλισμένες και ισχυρές οι καταθέσεις των Ελλήνων

Οικονόμου: Ασεβής και πολιτικά εξωφρενική η θέση Ανδρουλάκη για πρωθυπουργό «άγνωστο Χ»

Ηλιούπολη: Μια συζήτηση ανάμεσα σε τρία θύματα του βιαστή - προπονητή αποκάλυψε τη νοσηρή δράση του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης