Γαλλία: H Λεπέν έχει κερδίσει έδαφος, αλλά ο Μακρόν θα νικήσει τις εκλογές, λέει νέα δημοσκόπηση
Σύμφωνα με τη νέα σφυγμομέτρηση, ο Μακρόν θα εξασφαλίσει 26,5% των ψήφων, έναντι 21,5% που αναμένεται να λάβει η Λεπέν στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου στη Γαλλία
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόνθα νικήσει την Μαρίν Λεπέν στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν στη Γαλλία αυτόν τον μήνα, αν και η Λεπέν έχει κερδίσει έδαφος τις τελευταίες εβδομάδες, δείχνει δημοσκόπηση του Ipsos Sopra Steria Cevipof που διενεργήθηκε για λογαριασμό της γαλλικής εφημερίδας Le Monde.
Σύμφωνα με την σφυγμομέτρηση αυτή, ο Μακρόν θα προηγηθεί των αντιπάλων του στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου στη Γαλλία, εξασφαλίζοντας ποσοστό 26,5% των ψήφων, έναντι21,5% που αναμένεται να λάβει η Λεπέν και να έρθει στη δεύτερη θέση.
Τα ποσοστά αυτά συγκρίνονται με το 28% που εξασφάλιζε ο Μακρόν και το 17,5% η Μαρίν Λεπέν στην πιο πιο πρόσφατη δημοσκόπηση που είχε διενεργηθεί μεταξύ 21 και 24 Μαρτίου, ανακοίνωσε το Ipsos Sopra Steria Cevipof.
Στη συνέχεια ο Μακρόν θα νικήσει την Λεπέν στον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου, εξασφαλίζοντας ποσοστό 54% έναντι 46% που προβλέπεται να λάβει η ακροδεξιά υποψήφια στις προεδρικές εκλογές, σύμφωνα με την σφυγμομέτρηση αυτή του Ipsos Sopra Steria Cevipof, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιοποιήθηκαν σήμερα.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.