Εισβολή στην Ουκρανία - Πούτιν: Οι Ουκρανοί εμποδίζουν τους αμάχους να φύγουν - «Μόνο ναζί πολεμούν έτσι»
«Η Ρωσία δεν απειλείται ούτε με πυρηνικά» - «Όταν κάποιοι προσπαθούσαν να φύγουν, τους πυροβολούσαν με ελεύθερους σκοπευτές» κατήγγειλε ο Ρώσος πρόεδρος - Εμείς έχουμε ανοίξει ασφαλείς οδούς παντού, υποστήριξε
Μιλώντας σε υψηλούς τόνους, ο Πούτιν κατηγόρησε τους Ουκρανούς για υπερεθνικιστική προπαγάνδα και τους κατηγόρησε ότι εμποδίζουν τους αμάχους να φύγουν από τις εμπόλεμες περιοχές. «Μόνο ναζί πολεμούν έτσι» είπε, ενώ υποστήριξε ακόμη πως οι Ουκρανοί πυροβολούν με ελεύθερους σκοπευτές όσους επιχειρούν να απομακρυνθούν.
Εμείς έχουμε ανοίξει ασφαλείς οδούς, προσέθεσε.
Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ακόμη ότι υπάρχουν ξένοι μισθοφόροι που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών, ενώ ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση ότι «η Ρωσία δεν απειλείται ούτε με πυρηνικά».
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.