Ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα πως η Μόσχα δεν θέλει πόλεμο με την Ουκρανία και μίλησε θετικά για τις προτάσεις ασφαλείας που έλαβε από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Οι αμερικανικές προτάσεις είναι καλύτερες από τις προτάσεις που διατυπώθηκαν από το ΝΑΤΟ, δήλωσε ο Λαβρόφ, ο οποίος πρόσθεσε πως περιμένει ότι θα συναντηθεί με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.
Ο Λαβρόφ δήλωσε πως ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα αποφασίσει πώς θα απαντηθούν οι προτάσεις.
Με πίστη στην ποιότητα, η ΜΕΓΑ συνεχίζει να πρωτοπορεί εδώ και 45 χρόνια, φέρνοντας μια νέα πρόταση που συνδυάζει ελληνική καινοτομία, τεχνογνωσία και αγάπη για κάθε στάδιο της ζωής μας.
Το νέο φεστιβάλ τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας Panathēnea ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα τριήμερο εκδηλώσεων πλούσιων σε εμπειρίες, διασυνδέσεις, γνώση και συζητήσεις
Τα αναβατόρια σκάλας της Draculis είναι η ιδανική λύση για τα άτομα που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας ή κινητικές δυσκολίες, καθώς και για άτομα της 3ης ηλικίας - Ένα εργαλείο ζωής, για ποιοτική και ασφαλή καθημερινότητα.