Κρεμλίνο: Yπέρ του διαλόγου μεταξύ Βρυξελλών και Μόσχας
«Παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά τη Σύνοδο Κορυφής», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, βλέπει θετικά την πρόταση Γερμανίας και Γαλλίας για έναν απευθείας διάλογο της Ρωσίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Αξιολογούμε την πρωτοβουλία θετικά. Ο πρόεδρος (της Ρωσίας Βλαντίμιρ) Πούτιν είναι υπέρ της δημιουργίας ενός μηχανισμού διαλόγου και επαφών μεταξύ Βρυξελλών και Μόσχας» δήλωσε ο Πεσκόφ.
«Αυτός ο διάλογος», θεωρεί ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, «πράγματι χρειάζεται και στις Βρυξέλλες και στη Μόσχα».
«Φυσικά, παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά την σύνοδο κορυφής, που αρχίζει σήμερα στις Βρυξέλλες και τις εκτιμήσεις εκείνες για τον εν δυνάμει αυτό διάλογο, που θα ακουσθούν εκεί», προσέθεσε ο Πεσκόφ.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.