Ο Τραμπ άνοιξε γραφείο στην Φλόριντα για την προώθηση της ατζέντας της πρώην κυβέρνησής του

Ο Τραμπ άνοιξε γραφείο στην Φλόριντα για την προώθηση της ατζέντας της πρώην κυβέρνησής του

Στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του κατά την τελευταία ημέρα του στην προεδρία, την περασμένη Τετάρτη, ο Τραμπ είπε στους υποστηρικτές του: "Θα επιστρέψουμε με κάποιο τρόπο"

trump_kina
Ο Ντόναλντ Τραμπ άνοιξε χθες Δευτέρα γραφείο στη Φλόριντα το οποίο θα διαχειρίζεται τις υποχρεώσεις του ως πρώην προέδρου και θα προωθεί την πολιτική του ατζέντα.

"Το γραφείο θα είναι υπεύθυνο για την διαχείριση της αλληλογραφίας του Ντόναλντ Τραμπ, των δημόσιεων ανακοινώσεών του, των εμφανίσεών του και των δραστηριότητων του για την προώθηση των συμφερόντων των ΗΠΑ, αλλά και για τη συνέχιση της ατζέντας της πρώην κυβέρνησης μέσω ενεργειών και δημοσίων δράσεων ακτιβισμού", αναφέρει ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση έγινε την ίδια ημέρα κατά την οποία η Βουλή των Αντιπροσώπων παρέδωσε στην Γερουσία το κατηγορητήριο κατά του Ντόναλντ Τραμπ, που αναφέρει ότι υποκίνησε σε εξέγερση με ομιλία προς τους υποστηρικτές του πριν από τη εισβολή στο Καπιτώλιο, στις 6 Ιανουαρίου.

Η δίκη του στη Γερουσία αναμένεται να ξεκινήσει στις 9 Φεβρουαρίου.

Στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του κατά την τελευταία ημέρα του στην προεδρία, την περασμένη Τετάρτη, ο Τραμπ είπε στους υποστηρικτές του: "Θα επιστρέψουμε με κάποιο τρόπο".

Ο Τραμπ δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση από εκείνη την ημέρα που πέταξε για το εξοχικό του στο θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο του Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα.

Κλείσιμο
Προτού παραδώσει την προεδρία ο Τραμπ είχε μιλήσει με συνεργάτες του σχετικά με την ίδρυση ενός νέου πολιτικού κόμματος που θα αποκαλείται "Πατριωτικό Κόμμα", σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Ειδήσεις σήμερα: 

Η ιατροδικαστική εξέταση θα «ρίξει» φως στα αίτια του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη - Σε κατάσταση σοκ η σύζυγός του

Γιαγιά έπαιρνε τρεις συντάξεις, πούλαγε ηρωίνη και τώρα ζητά 100.000 ευρώ αποζημίωση από το κράτος

Μάχη για τη ζωή της δίνει 9χρονη στη Θεσσαλονίκη που έπαθε αλλεργικό σοκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης