Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένας άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι στην πόλη της δυτικής Γερμανίας, το Ομπερχάουζεν.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που έδωσε πηγή προσκείμενη στην αστυνομία της περιοχής, ο δράστης, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα, τραυματίστηκε κι ο ίδιος στην προσπάθειά του να διαφύγει. Εχει συλληφθεί και νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στην κοντινή πόλη Έσσεν είπε ότι και οι πέντε τραυματίες, συμπεριλαμβανομένου και του επιτιθέμενου, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και τουλάχιστον ένας είναι σε κρίσημη κατάσταση.
Ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός RTL μετέδωσε ότι τα θύματα ανήκουν στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον του δράστη, ενώ το Der Spiegel ανέφερε πως, σύμφωνα με την αστυνομία, η υπόθεση έχει οικογενειακό υπόβαθρο.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»