Colgate-Palmolive: Το Palmolive δίνει πνοή στο περιβάλλον και συμβάλλει στην αποκατάσταση των δασών

Colgate-Palmolive: Το Palmolive δίνει πνοή στο περιβάλλον και συμβάλλει στην αποκατάσταση των δασών

Νέες συσκευασίες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό

Screenshot_165
Το Palmolive δίνει πνοή στο περιβάλλον στηρίζοντας το θεσμό της αναδάσωσης σε συνεργασία με την ΜΚΟ we4all! Το λανσάρισμα των νέων βιώσιμων συσκευασιών από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, σέβεται το περιβάλλον και συνοδεύεται από μία δράση κοικωνικής ευθύνης κατά τη διάρκεια του Ιουλίου!

Συνδέοντας τις νέες βιώσιμες συσκευασίες με την υποστήριξη ενός κοινοφελούς οργανισμού με δραστηριότητα σχετική με τη δεντροφύτευση, σκοπεύουμε να ενισχύσουμε την ενημέρωση πίσω από προιόντα που σέβονται το περιβάλλον.

Το Palmolive αφήνει πίσω του τις συσκευασίες αφρόλουτρων από παραδοσιακό πλαστικό και υιοθετεί το 100% ανακυκλωμένο πλαστικό! Με νέα συσκευασία και πιο βιώσιμη σύσταση, τα αφρόλουτρα Palmolive δείχνουν στο δάσος την αγάπη και το σεβασμό που του αξίζει.

Ως ένα brand που φιλοδοξεί να φέρει τον άνθρωπο πιο κοντά στη φύση, η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος ενός μακροπρόθεσμου οράματος βιωσιμότητας το οποίο περιλαμβάνει τη χρήση 100% ανακυκλώσιμης, επαναχρησιμοποιούμενης ή φυσικά διασπώμενης συσκευασίας σε όλη τη σειρά Palmolive έως το 2025.

Ρενέτα Παπακαμμένου, Γενική Διευθύντρια, στην Colgate-Palmolive:
“Για να σηματοδοτήσει αυτό το σημαντικό βήμα, το Palmolive συνεργάστηκε με την we4all για την προώθηση της αναδάσωσης στη χώρα μας. Οι καταναλωτές αγοράζοντας προιόντα Palmolive κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, συμβάλουν στην αποκατάσταση των δασών μας. Με αυτήν τη συνεργασία, ενισχύουμε τις αξίες του brand και τη σημασία της σύνδεσης του ανθρώπου με τη φύση.”
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης