efood: Καθαρίζουμε τις ακτές, προστατεύουμε το περιβάλλον

efood: Καθαρίζουμε τις ακτές, προστατεύουμε το περιβάλλον

Εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα Απόχη σε συνεργασία με την iSea, συμβάλλουμε στον καθαρισμό των αστικών ακτών και την προστασία της θαλάσσιας ζωής

efood3
Το efood, με ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον, επενδύει μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Love Delivered σε δράσεις που έχουν ως στόχο την προστασία του και την εκπαίδευση των χρηστών στην αξία της περιβαλλοντικής συνείδησης.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών, τo efood και η Περιβαλλοντική Οργάνωση iSea ενώνουν τις δυνάμεις τους και εγκαινιάζουν το πρωτοποριακό πρόγραμμα Απόχη. Από τις 8 έως και τις 23 Ιουνίου, όλες οι δωρεές που πραγματοποιούνται μέσα από τις παραγγελίες των χρηστών του efood θα δοθούν στη νέα πρωτοβουλία για να εγκατασταθούν σταθμοί συλλογής και απομάκρυνσης επιπλεόντων απορριμάτων από τις παραλίες των αστικών κέντρων.

Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις. Κάνε τη δωρεά σου επιλέγοντας το ποσό που επιθυμείς κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου και στήριξε τη δράση της iSea για τον καθαρισμό των αστικών ακτών και την προστασία της θαλάσσιας ζωής.

Καθαρίζουμε τη θάλασσα και τις ακτές με την iSea #LoveDelivered


Κάθε δωρεά από εσένα είναι βοήθεια για το περιβάλλον.

#LoveDelivered


Σχετικά με το Love Delivered:
Κλείσιμο
Το Love Delivered εκφράζει έμπρακτα το βασικό στόχο της εταιρείας να δίνει πίσω και να προσφέρει στην κοινωνία. Παράλληλα, μέσω ενεργειών “Love Delivered” στην πλατφόρμα, οι χρήστες του efood έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης