Dog Weekend στην καρδιά του Παρνασσού

Dog Weekend στην καρδιά του Παρνασσού

Στο Elatos Resort & Health Club

Dog_Weekend_11
Dog_Weekend_06
Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Dog Weekend στο Elatos Resort & Health Club το οποίο πραγματοποιήθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου (2-4/11) στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού. Οι τετράποδοι φίλοι μας απόλαυσαν ένα διήμερο αποκλειστικά αφιερωμένο σε αυτούς με πολλά παιχνίδια στο βουνό και ξεχωριστή φροντίδα από εξειδικευμένους συνεργάτες.

Περισσότερα από 30 μικρόσωμα και μεγαλόσωμα σκυλιά είχαν συγκεντρωθεί το πρωί του Σαββάτου στην αυλή του Club House όπου ο κτηνίατρος Λάζαρος Καρανάσιος και ο εκπαιδευτής Γιάννης Κουβέλης μίλησαν στους ιδιοκτήτες τους για τη σημασία των πρώτων βοηθειών, λίγο πριν όλοι μαζί ξεκινήσουν για μια μοναδική πεζοπορία ανάμεσα στα έλατα. Διασχίζοντας μονοπάτια και ρυάκια τα αγαπημένα κατοικίδια ήρθαν σε επαφή με τη φύση και απόλαυσαν την ξεχωριστή βόλτα. Η επιστροφή στο Club House επεφύλασσε μοναδικές γεύσεις για όλους στο Hot Dog & Chili con Carne Feast, ενώ το απόγευμα η δυνατή ομιλία της “ΛΑΡΑ”, της Ελληνικής Σχολής Σκύλων-Οδηγών Τυφλών έδειξε σε όλους τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους τα αγαπημένα μας τετράποδα. Στη συνέχεια τον λόγο πήραν ο κτηνίατρος Λάζαρος Καρανάσιος και ο εκπαιδευτής Γιάννης Κουβέλης οι οποίοι έδωσαν σημαντικές πληροφορίες για τη στείρωση, τον εμβολιασμό, το μικροτσίπ, τη σημασία των εντολών, το στρες του αποχωρισμού αλλά και το παιχνίδι.

Το 2ο Dog Weekend ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής με όλους να συμμετέχουν στον στίβο άθλησης που είχε στηθεί από τον εκπαιδευτή Γιάννη Κουβέλη για την ανάδειξη του πιο γρήγορου σκύλου-δρομέα με τη νίκη να κερδίζει ένα Jack Russell και όλους να δίνουν ραντεβού για το 3ο Dog Weekend το 2019!
Dog_Weekend_03
Dog_Weekend_05
Dog_Weekend_09
Dog_Weekend_10
Dog_Weekend_14
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης