Η Κίρα με τα υπέροχα γλυκά μάτια σώθηκε από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας και ψάχνει ένα μόνιμο σπίτι

Η Κίρα με τα υπέροχα γλυκά μάτια σώθηκε από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας και ψάχνει ένα μόνιμο σπίτι

Δεκάδες είναι τα ζωάκια που έφτασαν- και πλέον ζουν- στο προσωρινό καταφύγιο της οργάνωσης Dogs’ Voice στο Μαρκόπουλο από τις περιοχές της Θεσσαλίας που καταστράφηκαν ολοσχερώς από τις μεγάλες πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Η Κίρα με τα υπέροχα γλυκά μάτια σώθηκε από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας και ψάχνει ένα μόνιμο σπίτι
Οι ζημιές, όπως ξέρουμε, ήταν ανυπολόγιστες. Αμέτρητα αδέσποτα έχασαν το μέρος που ζούσαν και ήταν αδύνατον να γυρίσουν σε αυτό και πολλά που βρίσκονταν στα καταφύγια δεν μπορούσαν να μείνουν εκεί πλέον μιας και ο χώρος τους πλημμύρισε και ήταν αδύνατη η παραμονή τους. Έτσι έπρεπε άμεσα να φύγουν. Οι εθελοντές έδωσαν έναν απίστευτο αγώνα διάσωσης αυτών των πλασμάτων, κάτι που ήταν ιδιαίτερα δύσκολο.


Ένα από αυτά τα ζωάκια, που διασώθηκε, είναι και η σκυλίτσα Κίρα, η σκυλίτσα με τα πιο γλυκά μάτια του κόσμου. Η σκυλίτσα ήρθε από το πλημμυρισμένο καταφύγιο του Βόλου στην Αθήνα όπου την ανέλαβαν οι άνθρωποι της Dogs’ Voice. Το σπίτι της πλέον είναι το προσωρινό καταφύγιο της οργάνωσης στο Μαρκόπουλο. Εκεί ζει η Κίρα.

Η Κίρα είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας. Τι να πρωτοπούμε για αυτή. Πρόκειται για ένα γλυκό και τρυφερό πλάσμα που αγαπάει τα χάδια και τα αποζητά. Είναι κοινωνική και τέλεια για παρέα. Τρομερά υπάκουη και συνεργάσιμη με όλους. Αγαπάει τα σκυλάκια και δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτά. Είναι περίπου 20 κιλά, 4 ετών, στειρωμένη και υγιής.

Διαβάστε περισσότερα στο topetmou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network