Το Instagram προδίδει πλέον πότε είστε online

instagram

Νέες ρυθμίσεις καθιερώνει το Instagram που θα δείχνει πλέον στους followers πότε είστε online

Το τέλος της... ιδιωτικότητας μάλλον κήρυξε το Instagram που πλέον με τις νέες ρυθμίσεις δείχνει πότε κάθε χρήστης είναι ενεργός.

Η νέα ρύθμιση, που έχει άλλωστε εφαρμοστεί και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει... παρεξηγήσεις με τους φίλους σας, ιδιαίτερα με όσους σας έχουν στείλει μηνύματα και δεν τα απαντάτε.

Εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου ανακοίνωσε: «Όταν οι φίλοι σας είναι ενεργοί στο Instagram, θα βλέπετε μια πράσινη τελεία δίπλα στη φωτογραφία προφίλ τους σε διάφορα σημεία, όπως την αλληλογραφία καθώς και τη λίστα των φίλων σας όταν μοιράζεστε μία ανάρτηση. Θα βλέπετε μόνον την κατάσταση των φίλων που σας ακολουθούν ή των προσώπων με τους οποίους έχετε μιλήσει στην υπηρεσία μηνυμάτων».

Ωστόσο, η επιλογή είναι προαιρετική. «Μπορείτε εύκολα να κρύψετε το status σας και να αποκρύψετε από τους φίλους σας πότε είστε ενεργοί μέσω των ρυθμίσεων».

Πάντως, το Instagram, με τη νέα επιλογή ελπίζει ότι θα δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν περισσότερες συζητήσεις σε ζωντανό χρόνο στην πλατφόρμα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ariane64_arthro

Δείτε τα φουτουριστικά σχέδια από την ευρωπαϊκή βάση στο Φεγγάρι - Στόχος η υλοποίηση του σχεδίου πριν το 2025 - Τι είναι ο ρηγόλιθος και πώς ανοίγει τον δρόμο στην κατάκτηση του Διαστήματος

2
honor_view20

Το νεανικό Brand Honor δείχνει την τεχνολογική του υπεροχή παρουσιάζοντας τώρα ζωντανά από το Παρίσι το Honor View20, το πρώτο κινητό της εταιρίας με 48 MP Camera με τεχνητή νοημοσύνη με σχεδόν 100% οθόνη χωρίς Notch(!!)