IT PRO | DEV Connections: Το κορυφαίο Virtual Conference για τους επαγγελματίες τεχνολογίας Πληροφορικής

IT PRO | DEV Connections: Το κορυφαίο Virtual Conference για τους επαγγελματίες τεχνολογίας Πληροφορικής

Το διήμερο Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

10700214_10205349974691823_621473435021187635_o-1024x683
Με στόχο την ουσιαστική πληροφόρηση σε θέματα τεχνολογίας Πληροφορικής και τη διασύνδεση των επαγγελματιών του χώρου, το IT PRO | DEV CONNECTIONS προσκαλεί τους Έλληνες Επαγγελματίες πληροφορικής και Προγραμματιστές σε ένα διήμερο Online Conference, Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020.

Πρόκειται για το πλέον εδραιωμένο συνέδριο επαγγελματιών του χώρου της Πληροφορικής που έχει ως στόχο τη γνώση, την ανταλλαγή απόψεων και την ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις σε future-proof τεχνολογίες.

Ειδικότερα, η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει πάνω από́ 80 τεχνολογικές παρουσιάσεις και ομιλίες από κορυφαίους επαγγελματίες με επίκεντρο τεχνολογίες γύρω από Modern Workplace, Networks & Security, Cloud Infrastructure, Machine Learning, Artificial Intelligence, Dev Ops, Development, Data & Analytics, Project Management κ.α.

Η πρόσβαση για τους εγγεγραμμένους του συνεδρίου είναι δωρεάν, ενώ με την εγγραφή τους στο συνέδριο, οι συμμετέχουσες/ συμμετέχοντες μπορούν να διαμορφώσουν την δική τους προσωποποιημένη agenda που περιλαμβάνει αποκλειστικά το περιεχόμενο των ομιλιών που τους ενδιαφέρουν να παρακολουθήσουν.

Οι εγγραφές μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τις 1000, γεγονός που φανερώνει τη δυναμική ανταπόκριση της κοινότητας, ενώ όσοι το παρακολουθήσουν θα προμηθευτούν ένα αναμνηστικό δώρο!

Για την δωρεάν εγγραφή σας: https://www.itprodevconnections.gr/

Το συνέδριο σε νούμερα:
• Η ίδρυση του IT PRO | DEV CONNECTIONS έγινε το 2009, ενώ τα συνέδρια που διοργανώνονται αποτελούν θεσμό στα community των Ελλήνων επαγγελματιών στην τεχνολογία της πληροφορικής
• Με 2.000 επαγγελματίες από 600 εταιρίες πληροφορικής, το 95% των οποίων συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία
Κλείσιμο
• 65 Χορηγοί, το 85% των οποίων στηρίζουν σταθερά την πρωτοβουλία
• Πάνω από 250 ομιλητές & 370 παρουσιάσεις σε τεχνολογίες και προϊόντα Microsoft, Cisco, VMware, Infragistics, DevExpress, Apple, Linux σε Server & Client OS, Database, Big Data, Networking Equipment, Programming Languages, Cloud & Virtualization
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης