«Πατρίκιοι» και «Πληβείοι» στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν: Θα αφήσουν 1.200 καλεσμένους νηστικούς!

«Πατρίκιοι» και «Πληβείοι» στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν: Θα αφήσουν 1.200 καλεσμένους νηστικούς!

Όσο και αν μοιάζει απίστευτο είναι αληθινό! Εκτός από τους 600 επίσημους προσκεκλημένους, στους οποίους θα παρατεθεί δεξίωση μετά την τελετή, οι 1.200 απλοί πολίτες, που έχουν λάβει πρόσκληση, θα μείνουν νηστικοί εκτός αν έχουν μαζί τους το καλάθι του πικ νικ

meg-mesa
Θεωρείται ο «γάμος της χρονιάς» για το Ηνωμένο Βασίλειο και υπολογίζεται πως ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα στηθούν ανυπόμονα μπροστά στους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να δουν τον πρίγκιπα Χάρι να παντρεύεται τη Μέγκαν Μαρκλ στις 19 Μαΐου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ.

meg03

meg01


Τα προσκλητήρια του λαμπερού γάμου έχουν ήδη μοιραστεί, 600 είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι, που θα είναι παρόντες στην τελετή και επιπλέον 2.640 άνθρωποι έχουν προσκληθεί στο πάρκο των ανακτόρων του Ουίνδσορ για να δουν από κοντά την άφιξη του γαμπρού και της νύφης. Από αυτούς 1.200 άτομα, από διαφορετικά μέρη της χώρας, που έχουν ξεχωρίσει για την κοινωνική τους προσφορά ή έχουν παράξει φιλανθρωπικό έργο, θα έχουν την δυνατότητα να βρίσκονται στους χώρους γύρω από το κάστρο του Ουίνδσορ, ώστε να είναι οι πρώτοι που θα δουν το παντρεμένο πλέον ζευγάρι να εξέρχεται από το κάστρο.

Όμως, αν και οι προσκλήσεις σε αυτά τα άτομα είχαν στόχο να δημιουργήσουν γέφυρες μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και των απλών ανθρώπων, ο στόχος, μάλλον δεν θα επιτευχθεί, αφού όπως έκανε γνωστό ο Guardian, οι άνθρωποι αυτοί θα μείνουν νηστικοί στον κατά τα άλλα χλιδάτο γάμο της Γηραιάς Αλβιόνας. Συγκεκριμένα, μετά τον γάμο οι 600 επίσημοι προσκεκλημένοι θα παραστούν στη δεξίωση της βασίλισσας Ελισάβετ στα ανάκτορα του Ουίνδσορ ενώ το ίδιο βράδυ, ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραθέσει δεξίωση σε 200 τυχερούς καλεσμένους στην έπαυλη Φρόγκμορ Χάους, σε απόσταση περίπου 1 χλμ από τα ανάκτορα του Ουίνδσορ.

Κλείσιμο
meg02


Όμως, οι 1.200 απλοί πολίτες και προσκεκλημένοι στον βασιλικό γάμο έλαβαν πρόσφατα επιστολές από τους εκπροσώπους της βασίλισσας Ελισάβετ στις κατά τόπους κομητείες στις οποίες τους συμβουλεύουν «να φέρουν ένα πικ νικ μεσημεριανό καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσουν φαγητό και ποτό στο σημείο».

Η τελετή θα ξεκινήσει στις 12.00 το μεσημέρι (τοπική ώρα) και υπολογίζεται πως οι άνθρωποι αυτοί θα περάσουν περισσότερες από τέσσερις ώρες στα εδάφη γύρω από το κάστρο, εκπληρώνοντας και έναν σκοπό, να δείχνει ο χώρος γεμάτος κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής κάλυψης.

Ένας από αυτούς τους πολίτες, ο 21χρονος Saeed Atcha από το Μπόλτον, ιδιοκτήτης νεανικού περιοδικού και μέλος φιλανθρωπικής οργάνωσης, δήλωσε στον Guardian πως όσοι έλαβαν αυτή την επιστολή είναι «σαστισμένοι» και χαρακτήρισε την ενέργεια της βασιλικής οικογένειας «ακατανόητη». Ο ίδιος, ανέφερε πως κοίταξε τον χάρτη της περιοχής και είδε ότι κοντά στον πύργο του Ουίνδσορ υπάρχει μόνο ένα σούπερ μάρκετ και ένα McDonald’s. Το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι θα προσφερθούν μερικά σνακ και αναψυκτικά αλλά δεν δόθηκαν περαιτέρω διευκρινίσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης