Οι Ελληνικές ώρες της νέας πριγκίπισσας Μέγκαν Μαρκλ

Οι Ελληνικές ώρες της νέας πριγκίπισσας Μέγκαν Μαρκλ

Τι αναφέρει για τη ζωή της μέλλουσας συζύγου του πρίγκιπα Χάρι ο ειδήμων περί το Μπάκιγχαμ και την Νταϊάνα Aντριου Μόρτον - Η γοητευτική μιγάς, η αγάπη της για την Ελλάδα και γιατί κάποιοι την αποκαλούν «αδίστακτη»

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
megan_spetces
Ανάρπαστο έχει ήδη γίνει, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα από την κυκλοφορία του, το βιβλίο του Aντριου Μόρτον που εξιστορεί τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ.


Μεταξύ άλλων, αναφέρεται και στην καρμική γνωριμία της με τον πρίγκιπα Χάρι. Μετά το παθιασμένο πρώτο ραντεβού άφησε τον Χάρι και ταξίδεψε ανά τον κόσμο, σ’ ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς «Suits». Με μια πολυμελή κοριτσοπαρέα έφτασε και στην Αθήνα για το bachelor της κολλητής της Λίντσεϊ, περνώντας κάποιες ημέρες στην Yδρα. «Δεν μπορούσα να φανταστώ να τρέχουμε στα κλαμπ της Μυκόνου με φαλούς στο κεφάλι», είχε πει, εξηγώντας γιατί επέλεξε το ήσυχο νησάκι του Αργοσαρωνικού. Λάτρεψε τόσο τη χωριάτικη σαλάτα που την εκθείασε και στο μπλογκ της. «Θα ήθελα να υπάρχει εταιρεία delivery για να την απολαμβάνω καθημερινά και στο Τορόντο», είχε γράψει, ενώ έβγαλε πολλές φωτογραφίες που αργότερα εξαφανίστηκαν από το Διαδίκτυο. Περιέγραψε το νησί της Υδρας ως «μια μικρή πέτρα εγκλωβισμένη στον χρόνο, όπου ο μόνος τρόπος μετακίνησης είναι τα ποδήλατα και οι γάιδαροι». Φαίνεται, όμως, ότι ο χρόνος δεν έφθειρε την αγάπη της για την Ελλάδα. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι την επισκέπτεται ξανά, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, για μια σύντομη απόδραση πριν από τον γάμο της. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι πρόκειται να περάσει μία μέρα στη Ζάκυνθο, χωρίς όμως να διανυκτερεύσει εκεί, αφού θα πετάξει μέχρι την Κέρκυρα,- το μέρος όπου γεννήθηκε ο παππούς του Χάρι, πρίγκιπας Φίλιππος. Εκεί θα νοικιάσουν ένα γιοτ για να γνωρίσουν και τα άλλα νησιά του Ιονίου, όπως η Λευκάδα, ιδιαίτερα αγαπητή στον πατέρα του Χάρι, πρίγκιπα Κάρολο. 


«Μην κοιτάς τη στραβή της την αρίδα, την ίσια της την τύχη να κοιτάς», έλεγαν οι παλαιότερες όταν μια γυναίκα παντρευόταν πέρα και πάνω από τις δυνατότητές της. Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να είναι χωρίς αμφιβολία γοητευτική, αλλά τίποτα στη μέχρι πρότινος ζωή της δεν προμήνυε την υπέρβαση που της επεφύλασσε η τύχη: το να γίνει πριγκίπισσα της Βρετανίας. Τη θέση αυτή εποφθαλμιούσαν οι κατά καιρούς συνοδοί του Χάρι, φέροντας, όμως, και το ανάλογο pedigree. Κόρη δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία της Νοτίου Αφρικής η μία, αριστοκράτισσα με εμφάνιση μοντέλου η άλλη και κόρη ευγενών με τίτλους η τρίτη, αλλά αγαπημένο κορίτσι της υψηλής κοινωνίας του Λονδίνου. Κι όμως, μια Αμερικανίδα ηθοποιός, που διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, με καυτές τηλεοπτικές σκηνές στο ενεργητικό της, αλλά όχι ιδιαίτερο υποκριτικό εκτόπισμα, διαζευγμένη και μέλος διαφυλετικής οικογένειας εισέρχεται στο πιο γνωστό ίσως παγκόσμιο brand name, τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Η άφιξή της διαλύει το πρωτόκολλο και τα στεγανά. Και μπορεί η μοναρχία να μοιάζει αναχρονιστικός θεσμός για τη σύγχρονη εποχή, ωστόσο ο οίκος των Γουίνδσορ διατηρεί την αίγλη και την απήχησή του στον κόσμο. Τα ανάκτορα του Κένσινγκτον και οι ένοικοί τους διατηρούν τη δημοτικότητά τους ανά την υφήλιο, βλέποντας τις μετοχές τους να ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο όταν μια κοινή θνητή εισέρχεται στα ενδότερά τους. Με τον τρόπο αυτό αναβιώνει και το παραμύθι της Σταχτοπούτας, αναπτερώνοντας τις ελπίδες χιλιάδων κοριτσιών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.



megan1


Eνα βιβλίο για την Μέγκαν

Ο Αντριου Μόρτον, ο οποίος έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1990 με το best seller του «Νταϊάνα, η αληθινή της ιστορία», αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολυσυζητημένη νέα άφιξη του Μπάκιγχαμ. Το πρώτο του πόνημα γράφτηκε μετά από πολύωρες ηχογραφημένες συζητήσεις που είχε με την ίδια την Νταϊάνα και από τότε κέρδισε τον τίτλο του ειδήμονα σε ό,τι έχει να κάνει με το βρετανικό στέμμα και αυτούς που το υπηρετούν. Αυτή τη φορά στη βιογραφία του «Μέγκαν: Μια Χολιγουντιανή πριγκίπισσα» σκιαγραφεί το πορτρέτο της 36χρονης ηθοποιού, με τη βοήθεια δεκάδων συνεντεύξεων που πραγματοποίησε με φίλους, συναδέλφους, παλιούς γνώριμους, αλλά και μέλη της οικογένειας της ηθοποιού. Αφιερώνει μόνο τα έξι τελευταία κεφάλαια στον έρωτά της με τον δευτερότοκο γιo της Νταϊάνας, καθώς επικεντρώνεται περισσότερο στην παιδική της ηλικία, στην καριέρα της, στον πρώτο της γάμο και σε όλα όσα την οδήγησαν στη γνωριμία της με τον έκτο στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο. Σύμφωνα με την αποκαλυπτική βιογραφία, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους, η Μέγκαν δεν μοιάζει να έχει αιφνιδιαστεί από την έκπληξη που της επεφύλασσε η τύχη. «Ηταν σαν να προετοιμαζόταν για τη γνωριμία αυτή και κοινωνική άνοδο», μαρτυρά μια παιδική της φίλη. «Ακόμα και όταν εργαζόταν ως το κορίτσι που σήκωνε τα κουτιά στο τηλεπαιχνίδι “Deal or no deal”, μια συμπαίκτριά της θυμάται ότι έβρισκε χρόνο να κάνει τρείς ώρες την ημέρα πιλάτες, να ασχολείται με τη φιλανθρωπία και να εξασκεί μανιωδώς τα γαλλικά της. Στόχευε ψηλά, απλά τότε δεν γνώριζε ακόμα πού ακριβώς».


Κλείσιμο
megan2



Απόγονος σκλάβων

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Αντζελες από μητέρα Αφροαμερικανίδα, απόγονο σκλάβων, ψυχοθεραπεύτρια και καθηγήτρια γιόγκα. Ο πατέρας της είναι ιρλανδικής καταγωγής, διευθυντής Φωτογραφίας και βραβευμένος με Emmy για την κωμική σειρά «Παντρεμένοι με παιδιά». Οι γονείς της γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «General Hospital». Ο πατέρας της ήταν υπεύθυνος για τα φώτα και η μητέρα της προσπαθούσε να μάθει την τέχνη του επαγγελματικού μακιγιάζ. Η μητέρα της ήταν ιδιαίτερα αυστηρή μαζί της πιέζοντας τη πάντα να στοχεύει ψηλά. Οι σχέσεις μητέρας και κόρης, όμως, παραμένουν άψογες. Είναι, μάλιστα, το μοναδικό μέλος της οικογένειάς της που θα παραστεί στον γάμο. Μέχρι τώρα τα ετεροθαλή αδέλφια της υποστηρίζουν ότι ο πατέρας της Τόμας Μαρκλ δεν έχει λάβει προσκλητήριο, παρότι έχει εκφράσει την επιθυμία να παραδώσει την κόρη του, ώστε να γίνει και ο ίδιος ένα κομμάτι της γαμήλιας τελετής που θα περάσει στα βασιλικά χρονικά. Σύμφωνα με το βιβλίο, οι γονείς της Μαρκλ χώρισαν όταν εκείνη ήταν 5 ετών. Αν και η ίδια έχει πει στον ατζέντη της ότι μεγάλωσε σ’ ένα περιβάλλον γεμάτο ασφάλεια και αγάπη, έχει εξομολογηθεί σε φίλες της κάποια χρόνια πριν από το τηλεοπτικό ντεμπούτο της ότι «η σχέση με τον πατέρα μου δεν είναι πλέον καλή».


Στην παιδική της ηλικία, όμως, δεν υπήρχαν τέτοια προβλήματα. Πατέρας και κόρη ήταν αχώριστοι. Ως παιδί πήγε σ’ ένα ιδιαίτερα ακριβό και δημοφιλές ιδιωτικό σχολείο, στο οποίο ξεχώρισε για το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά και την εξωστρέφειά της. Εκεί, μάλιστα, στέφτηκε και βασίλισσα του χορού αποφοίτησης, με τους καθηγητές της να θυμούνται ότι είχε κάποιου είδους χάρισμα. Και όχι αδίκως. Στα 10 της χρόνια οργάνωσε την πρώτη της αντιπολεμική διαδήλωση στο προαύλιο του σχολείου, διαμαρτυρόμενη για τον Πόλεμο του Κόλπου. Κατά τ’ άλλα, εργαζόταν σ’ ένα μαγαζί frozen yogurt και η μεγαλύτερη της στιγμή εκεί ήταν όταν μπόρεσε να πάρει αυτόγραφο από μία από τις πρωταγωνίστριες του «Baywatch».

Η γοητεία του Μπάκιγχαμ

Αν και στην κοινή συνέντευξη που έδωσαν μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους με τον Χάρι, η Μέγκαν ανέφερε πως πριν το πρώτο τους ραντεβού ρώτησε τον κοινό τους φίλο για τον χαρακτήρα του Χάρι, διότι ως Αμερικανίδα δεν ήξερε τίποτα για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, το βιβλίο ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν είχε ανέκαθεν ψύχωση με το Μπάκιγχαμ και αναφέρεται στη γοητεία που ασκούσε ιδιαίτερα η Νταϊάνα στο νεαρό κορίτσι. Περιγράφει, μάλιστα, την έφηβη Μέγκαν να παρακολουθεί δακρυσμένη τη μετάδοση της κηδείας της Νταϊάνας, αλλά και παλιές κασέτες με τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. «Ενδιαφερόταν για την Νταϊάνα όχι μόνο για το στυλ της, αλλά και για τη φιλανθρωπική της δράση και τη θεωρούσε πρότυπο», δήλωσαν στον Μόρτον φίλοι της οικογένειας. «Τη γοήτευε πάντα η βασιλική οικογένεια. Ηθελε να γίνει η πριγκίπισσα Νταϊάνα Β’», είπε η φίλη της Νινάκι Πρίντι.

Μετά τις σπουδές της και εμπνευσμένη από τις παιδικές της αναμνήσεις στα τηλεοπτικά στούντιο όπου συνόδευε τον πατέρα της, η Μέγκαν αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Αρχικά δοκίμασε την τύχη της και σε ένα βιντεοκλίπ της Σακίρα, χωρίς όμως να καταφέρει να διακριθεί. Την περίοδο εκείνη ήταν κυριολεκτικά άφραγκη. Κυκλοφορούσε με ένα τόσο παλιό αμάξι που για να βγει από αυτό έπρεπε να χρησιμοποιήσει το πορτμπαγκάζ και αν κάποιος την κοιτούσε, προσποιούνταν ότι έψαχνε κάτι εκεί.

«Υπολογίστρια και άκαρδη»

Ο πρώην σύζυγός της ήταν αυτός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην καταξίωσή της, καθώς ήταν κινηματογραφικός παραγωγός. Οταν, όμως, πια δεν μπορούσε να προσφέρει κάτι περισσότερο, διώχθηκε από την ζωή της εν μια νυκτί, μέσω SMS. Η Μέγκαν, άλλωστε, είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα φίλων και γνωστών ιδιαίτερα φιλόδοξη, αλλά και σκληρή γυναίκα που πάντα ξέρει ποιος και τι θα μπορούσε να της φανεί χρήσιμο. Οπως και να ’χει, η σχέση της διήρκεσε επτά χρόνια και ο γάμος της τρία. Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ στο Χόλιγουντ και αυτός ήταν που της εξασφάλισε έναν μικρό ρόλο στην ταινία «Remember Me». 

Σύμφωνα με τον ίδιο που τώρα τη σιχαίνεται, αν και παντρεμένοι όταν η Μαρκλ μετακόμισε στο Τορόντο για τα γυρίσματα της σειράς που θα την έκαναν γνωστή απομακρύνθηκε από τον ίδιο. Δεν τον επισκεπτόταν, απέφευγε τα τηλεφωνήματά του και στο τέλος τού ταχυδρόμησε τη βέρα της, ανακοινώνοντάς του έτσι το τέλος του γάμου τους. Ο χειρισμός του διαζυγίου τους ήταν και η αιτία που έχασε μία από τις παλιότερες φίλες της, η οποία βλέποντας τη σκληρή πλευρά της επέλεξε να απομακρυνθεί από αυτή. «Η γλυκιά Μέγκαν είχε μια αδίστακτη πλευρά.

Αποδείχθηκε υπολογίστρια και άκαρδη», λέει η φίλη.Την εποχή εκείνη η Μέγκαν συνειδητοποίησε απόλυτα ότι ο ρόλος της στη σειρά «Suits» την είχε αναβαθμίσει. Ετσι, φρόντισε να περιβάλλει τον εαυτό της με διαφορετικά άτομα, κυριολεκτικά αντικαθιστώντας όλο τον περίγυρό της. Τότε ήταν που άλλαξε ριζικά και το προφίλ της. Ασχολήθηκε με το μπλογκ της, αλλά και τη φιλανθρωπία. Επιθυμούσε να μην αποτελέσει ένα ακόμα γρανάζι στη βιομηχανία του θεάματος ή ένα όμορφο κορίτσι που δεν θα το θυμόταν κανείς μετά από μια επιτυχία. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η Μέγκαν επιθυμούσε διακαώς να κάνει τη μετάβαση. Γνώριζε ότι πολύ δύσκολα θα κέρδιζε Οσκαρ, οπότε έψαχνε εναγωνίως το επόμενο βήμα. Στη φάση αυτή παράτησε αρκετούς άνδρες που δεν μπορούσαν να συμβάλουν ουσιαστικά στο μέλλον που οραματιζόταν.

Την περίοδο εκείνη επιχείρησε να πλησιάσει και την κόρη του νυν προέδρου Τραμπ, Ιβάνκα, η οποία αποτελούσε πάντα κάτι σαν το είδωλό της. Η γνωριμία με τον Χάρι έγινε την 1η Ιουλίου του 2016 σ’ ένα από τα πιο δυσπρόσιτα κλαμπ του Λονδίνου. Η χημεία τους ήταν αδιαμφισβήτητη. «Γεια, είμαι ο πρίγκιπας Χάρι», της είπε εκείνος για να πάρει την απάντηση «με κέρδισες με το πρίγκιπας». Την επομένη του ραντεβού η Μέγκαν ανάρτησε δύο καρδιές. Ηταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον πρίγκιπα. Λίγους μήνες αργότερα η σχέση τους είχε εδραιωθεί. Προτού συναντήσει, μάλιστα, τη βασίλισσα είχε εξασκηθεί στην τελετουργία του απογευματινού τσαγιού σ’ ένα μαγαζί στο Χόλιγουντ. Εκεί έμαθε να κρατάει το φλιτζάνι, να κάθεται σωστά και να έχει ίσια την πλάτη της. Χρειάστηκαν ώρες και ώρες για να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τη βασίλισσα. Η αυθόρμητη Μέγκαν, τελικά, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει τον νέο της ρόλο, όπως και τους προηγούμενους: με επιμονή, στοχοπροσήλωση και αρκετές πρόβες.



Η ιστορία με τις γυμνές φωτογραφίες που αποσύρθηκαν

Πώς μια στιγμή ανεμελιάς στον Αργοσαρωνικό αναστάτωσε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ


Οταν πριν από δύο χρόνια η Μέγκαν Μαρκλ απολάμβανε τον καυτό ελληνικό ήλιο ποζάροντας τόπλες κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες θα γινόντουσαν τόσο περιζήτητες ώστε κάποιοι να προσφέρουν γη και ύδωρ για να τις πάρουν στα χέρια τους και να δουν εντέλει το φως της δημοσιότητας.

Ημέλλουσα σύζυγος του Βρετανού πρίγκιπα Χάρι ήταν ήδη χωρισμένη έναν χρόνο από τον ηθοποιό και παραγωγό Τρέβορ Ενγκελσον και απολάμβανε την καθημερινότητά της παίζοντας σε σειρές, πηγαίνοντας σε κλαμπ και κάνοντας μια ελεύθερη ζωή όπως αρμόζει σε μια συνειδητοποιημένη ακτιβίστρια. Η Μέγκαν Μαρκλ ποτέ δεν κρύφτηκε πίσω από καθωσπρεπισμούς και πρωτόκολλα. Μάλιστα παλαιότερα δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει τις δυσκολίες που συνάντησε στην καριέρα της λέγοντας ότι δεν ήταν αρκετά μαύρη για τους ρόλους των μαύρων, ούτε αρκετά λευκή για τους ρόλους των λευκών. Οταν άρχισε να βγαίνει με τον έκτο στη σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Χάρι, δεν έβαλε φρένο στο ταμπεραμέντο της ως μιγάς. Εγινε κυρίως γνωστή ερμηνεύοντας τον ρόλο της Ρέιτσελ Ζέιν στην τηλεοπτική σειρά «Suits». Είναι γνωστό στο διεθνές τηλεοπτικό κοινό ότι με τον συμπρωταγωνιστή της Πάτρικ Τζ. Ανταμς, που υποδύεται τον «Μάικ Ρος», έχουν μοιραστεί μερικές πολύ καυτές σκηνές. Ακόμη και όταν αποκαλύφθηκε η σχέση της με τον Χάρι εκείνη δεν σταμάτησε να φλερτάρει με τις φωτογραφικές κάμερες ποζάροντας άλλοτε με σούπερ μίνι φορέματα και άλλοτε με καυτές φούστες που άφηναν εκτεθειμένα τα ομολογουμένως καλλίγραμμα πόδια της.

Το καλοκαίρι του 2016 η Μαρκλ είχε έρθει στην Ελλάδα συνδυάζοντας το bachelor party της στενής της φίλης και τηλεοπτικής παραγωγού Λίντσεϊ Ροθ με ανέμελες διακοπές. Παρά τα όσα γράφτηκαν πριν από λίγο καιρό στον διεθνή Τύπο δεν επρόκειτο ούτε για την Κρήτη ούτε για τη Μύκονο, αλλά για ένα από τα γραφικότερα και πιο αριστοκρατικά νησιά του Αργοσαρωνικού.

Ο καυτός ήλιος, η θάλασσα και κυρίως το κέφι για διασκέδαση έκαναν το νεαρό εντυπωσιακό κορίτσι να χαρεί τη ζωή του φλερτάροντας, πίνοντας και υποκύπτοντας στη γοητεία του μεσογειακού ήλιου. Η Μέγκαν με Βρετανίδες φίλες της βρέθηκε σε πολυτελή βίλα των Σπετσών, στο παλιό λιμάνι. Η μουσική και το κέφι της παρέας την ξεσήκωσαν… Η ακτιβίστρια απέδειξε ότι δεν έχει ταμπού, μια που το καλύτερο μαύρισμα για μια γυναίκα είναι αυτό που κάνει τόπλες. Ετσι λοιπόν ζήτησε από κάποιο κορίτσι της παρέας να τη βοηθήσει να βάλει αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και αμέσως έβγαλε με άνεση το πάνω μέρος από το μαγιό της, το οποίο ακούμπησε άτσαλα στην άκρη της πισίνας. Για περισσότερες από τρεις ώρες η παρέα διασκέδαζε πίνοντας σαμπάνια, ανταλλάσσοντας αστεία, χορεύοντας, υποκύπτοντας εν ολίγοις στην παραζάλη του καυτού ελληνικού καλοκαιριού. Κάποια από τα κορίτσια ανέβασαν την αδρεναλίνη κάνοντας πασαρέλα και προκλητικά σκέρτσα με τα μαγιό τους.

Λέγεται ότι στην ίδια παρέα βρίσκονταν και κάποιοι Ελληνες jet setters που λόγω του ονόματός τους και της κοινωνικής θέσης τους διαθέτουν δυνατή κοσμική ατζέντα που περιλαμβάνει ανθρώπους του θεάματος από όλο τον κόσμο. Οπως π.χ. ο Αλκης Δαυίδ, ο εκκεντρικός επιχειρηματίας που διαθέτει σπίτια σε Λος Αντζελες, Λονδίνο και Γκστάαντ, με διάσημους φίλους από το Λονδίνο και τις ΗΠΑ, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές τα διεθνή ΜΜΕ. Στο παρελθόν μάλιστα είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του με την πρότασή του να προσφέρει 1 εκατ. δολάρια σε όποιον τολμούσε να εμφανιστεί γυμνός μπροστά στον πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα, ενώ δεν παρέλειψε να προκαλέσει τον Τσάρλι Σιν για έναν αγώνα μποξ ενώπιον κοινού, συν του ότι έκανε επαγγελματική πρόταση στη Λίντσεϊ Λόχαν. Ο Αλκης Δαυίδ δεν είναι απλά ο ιδιοκτήτης του διαδικτυακού καναλιού FilmOn, με περισσότερους από 150 εκατομμύρια φαν στις ΗΠΑ, αλλά και ένας ασυνήθιστος billionaire, μια που τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του εμπορεύονται σε πολλά μέρη του κόσμου τη γνωστή σε όλους μας Coca-Cola. Κύκλοι των Σπετσών αναφέρουν ότι οι φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ δεν τραβήχτηκαν στο δικό του σπίτι αλλά σε γειτονικό, οι ιδιοκτήτες του οποίου μάλιστα τυγχάνει να είναι φίλοι του. Χάριν κεφιού και συλλογής αναμνήσεων, τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τις έχει στα κινητά της ολόκληρη η παρέα, από όπου και κατέληξαν αυτούσιες σε εμάς.

Η αποκάλυψη της σχέσης του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν και η δίψα του διεθνούς Τύπου για τις αθέατες πλευρές της μέλλουσας πριγκίπισσας έφεραν τις εν λόγω φωτογραφίες της στο προσκήνιο προκαλώντας πονοκέφαλο στο παλάτι που άρχισε να στέλνει επιστολές στα βρετανικά Μέσα προκειμένου να αποσυρθούν, κάτι που τελικά επετεύχθη, καθώς πολλοί σεβάστηκαν ότι το άλλοτε ανέμελο κορίτσι με το ιδανικό σε αναλογίες στήθος, το οποίο, σύμφωνα με τους Γάλλους χωράει σε ένα ποτήρι σαμπάνιας, αποφάσισε να χτίσει τον μύθο της ως πριγκίπισσα ενός σύγχρονου παραμυθιού.


Από τις διακοπές της Μέγκαν στις Σπέτσες το 2016. Η ίδια περιέγραψε το νησί ως «μια μικρή πέτρα εγκλωβισμένη στον χρόνο, όπου ο μόνος τρόπος μετακίνησης είναι
τα ποδήλατα και οι γάιδαροι»
megan4
megan3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης