The Godfother: Ο Μάικλ Κορλεόνε πρέπει να πεθάνει ξανά

The Godfother: Ο Μάικλ Κορλεόνε πρέπει να πεθάνει ξανά

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα «σερβίρει» ξανά την τρίτη ταινία, με το τέλος που ήθελε ο ίδιος και ο Μάριο Πούζο που έγραψε τη μυθική τριλογία

al-pacino
Λίγες ώρες μετά την δολοφονική απόπειρα που ξεκλήρισε σχεδόν όλους τους αρχηγούς των μεγάλων οικογενειών της Μαφίας στην Αμερική σε μια εκπληκτική σκηνή από το «Ο Νονός ΙΙΙ», ο Μάικλ Κορλεόνε που γλίτωσε είναι στο σπίτι και σκέφτεται ποιος εμπνεύστηκε το μακελειό.
Η φράση του «Πάνω που νόμιζα ότι ξέφυγα με τραβάνε πάλι πίσω...» σηματοδοτεί το ξέσπασμα Αλ Πάτσίνο στο τελευταίο φιλμ της μυθικής τριλογίας.
Αυτό που επανέρχεται ξανά σε λίγες μέρες στην μικρή οθόνη (κορωνοϊού επιτρέποντος σε Αμερική και Ευρώπη) με νέες σκηνές, νέα αρχή και ένα νέο τέλος.

Θα έχει τίτλο «Mario Puzos The Godfother Coda: The death of Michael Corleone» και σύμφωνα με τον Κόπολα αυτή η νέα οπτική αντανακλά την άποψη που είχε αυτός και ο συγγραφέας για το τέλος που έπρεπε να έχει η ταινία του 1990.

THE GODFATHER - CODA: THE DEATH OF MICHAEL CORLEONE Trailer (2020)



Κλείσιμο
THE GODFATHER, CODA: THE DEATH OF MICHAEL CORLEONE | Francis Ford Coppola Featurette



«Για την συγκεκριμένη version του φινάλε» είπε ο Κόππολα, «δημιούργησα νέα αρχή και τέλος, επεξεργάστηκα κάποιες σκηνές, έβαλα «σφήνες» και μουσικά στοιχεία. Με αυτές τις αλλαγές, το αποκατεστημένο υλικό και τον ήχο για μένα βγαίνει ένα πιο κατάλληλο συμπέρασμα μετά τις δύο πρώτες ταινίες και είμαι ευγνώμων στον Τζιμ Γιαννόπουλο και την Paramount που μου  επέτρεψαν να το κάνω».


Ο διάσημος σκηνοθέτης και η εταιρία παραγωγής του δούλεψαν σαρώνοντας με τεχνολογία 4Κ το αρχικό αρνητικό της ταινίας για να προχωρήσουν σε αποκατάσταση καρέ-καρέ στην νέα version.
Αυτή που θα δίνει ένα άλλο «The End» στην επική δημιουργία του Κόππολα, ο οποίος όταν γύρισε τον πρώτο Νονό μίλησε με πραγματικούς μαφιόζους, ώστε να να μην υπάρχουν λάθη και υπερβολές στον δικό του κινηματογραφικό «Νονό».
Την τριλογία που σημάδεψαν πρωτίστως με τις ερμηνείες τους ο Μάρλον Μπράντο, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Αλ Πατσίνο, τον οποίο η Paramount δεν ήθελε καθόλου.
Τον ήθελε όμως ο Φράνσις Φορντ Κόπολα.                 

Ειδήσεις σήμερα

Ερχονται Πρότυπα ΕΠΑΛ και πειραματικά ΙΕΚ νέες ειδικότητες ανά περιοχή

Κρίσιμο το επόμενο 10ημερο για τον κορωνοϊο - Κατά 10% αυξήθηκαν οι εισαγωγές μέσα σε 48 ώρες!


Θετικός στον κορωνοϊό ο Πλακιωτάκης - Σε καραντίνα στο σπίτι του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης