Με Μουνιέ η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Λαμία

Με Μουνιέ η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Λαμία

Με 19 παίκτες η αποστολή του Παναθηναϊκού, μετά τις αναγκαστικές απουσίες των Μακέντα, Μπουζούκη, Καμπετσή και Οικονόμου, για το ματς του Κυπέλλου με τη Λαμία όπου κι επιστρέφει στη... δράση ο Μουνιέ

4539207
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τη Λαμία. Με την τελευταία προπόνηση των «πράσινων» να περιλαμβάνει προθέρμανση και οικογενειακό δίτερμα.

Κανονικά ακολούθησε σήμερα το πρόγραμμα ο Άλτμαν, ενώ το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Μακέντα και οι Κότσαρης και Αποστολάκης έκαναν ξανά θεραπεία.

Παράλληλα, απουσίασαν οι Οικονόμου, Μπουζούκης, Καμπετσής, Θεοχάρης και Σέχου, που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση και αναμένεται την Παρασκευή να επιστρέψουν στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Απών από το Κορωπί ήταν και σήμερα ο Γιώργος Δώνης, με τον προπονητή του «τριφυλλιού» να παίρνει αύριο εξιτήριο και ακολούθως θα μεταβεί στη Λαμία, για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψει στην πόλη της Φθιώτιδας απαρτίζουν 19 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος και Σερπέζης.

Κλείσιμο


Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης