Αυτό αναφέρει σε θέμα του ο έγκυρος Σέζαρ Λουίς Μέρλο, τονίζοντας, πως ο 23χρονος διεθνής Μεξικάνος επιθετικός θα γίνει παίκτης των «ερυθρολεύκων».
Στο δημοσίευμά του αναφέρει και τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Μέρλο, θα δώσει 12 εκατομμύρια δολάρια για το 80% των δικαιωμάτων του.
Το υπόλοιπο 20% θα μείνει στην Τσίβας ενώ αναφέρεται πως η ρήτρα του Γκονζάλες ήταν στα 15 εκατομμύρια δολάρια.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.