Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε με αυτόν τον τρόπο το 3-1 στη σειρά, εξασφαλίζοντας έτσι το εισιτήριό του για ένα ακόμα Final Four της Euroleague.
Πλέον το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα ετοιμάζεται να μάθει τον αντίπαλό του στον ημιτελικό του Άμπου Ντάμπι. Σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι της τύχης, το προβάδισμα αυτή τη στιγμή το έχει η Μονακό του άλλοτε αρχηγού του, Βασίλη Σπανούλη.
Η ομάδα από το Μόντε Κάρλο έχει το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά κόντρα στη Μπαρτσελόνα, με το κρίσιμο Game 4 να είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Παρασκευής (2/5, 20:30) στη Βαρκελώνη.
Για να καταφέρουν οι «μπλαουγκράνα» να βρίσκονται εκείνοι στο Final Four και στον δρόμο του Ολυμπιακού, η ομάδα της Καταλονίας θα πρέπει να κάνει την ανατροπή με τρεις συνεχόμενες νίκες (πέτυχε ήδη την πρώτη), έχοντας 2/2 στην έδρα της και ένα break στο Πριγκιπάτο.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.