ΟΦΗ: Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης τσεκάρουν τον Μπόρχα Γκονζάλες σύμφωνα με τους Ισπανούς
Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία, ο Μπόρχα Γκονζάλες του ΟΦΗ παρακολουθείται από τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη
Μπορεί οι μεταγραφές να ολοκληρώθηκαν, τα μεταγραφικά όμως σενάρια δεν τελειώνουν ποτέ. Η «Marca» δημοσίευσε χθες ένα ρεπορτάζ όπου ανέφερε πως ο Μπόρχα Γκονζάλες του ΟΦΗ έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Άρη ενόψει του καλοκαιριού.
Ο 29χρονος Ισπανός δεξιός μπακ, που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος από την Μπούργκος στους Κρητικούς, έχει πάρει... σπίτι του φανέλα του βασικού στην θέση που αγωνίζεται, έχοντας 22 συμμετοχές, κατά τις οποίες έχει σκοράρει τέσσερα γκολ κι έχει δώσει τέσσερις ασίστ, στα περισσότερα από 1.800 λεπτά που έχει πατήσει στο χορτάρι. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους και πιο σταθερούς παίκτες του «ομίλου».
Σύμφωνα με το ισπανικό μέσο, οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από πηγές κοντά στον ατζέντη του παίκτη. Μάλιστα, υπογραμμίζεται πως μπορεί το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο υπάρχει μία ρήτρα ύψους 200 χιλ. ευρώ σ' αυτό, την οποία εύκολα μπορούν να καλύψουν οι ομάδες αυτού του μεγέθους.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή