Για ακόμη μία ημέρα με την υπόθεση της μεταγραφής του Φώτη Ιωαννίδη συνεχίζου να ασχολούνται οι Πορτογάλοι, που ισχυρίζονται πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ετοιμάζεται να ανεβάσουν την προσφορά τους.
Σύμφωνα με την «A Bola», ο πορτογαλικός σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να παρατήσει το ζήτημα ακόμη κι αν βρίσκει την πόρτα του Παναθηναϊκού κλειστή, ωστόσο θεωρεί πολύ μεγάλες τις οικονομικές απαιτήσεις του ελληνικού συλλόγου.
Αν και έχουν γραφτεί διάφορα ποσά και σενάρια, το πορτογαλικό Μέσο στέκεται στα 18 εκαταμμύρια ευρώ που έχουν προσφερθεί από τον Ιούνιο και ισχυρίζεται ότι από τα «λιοντάρια» υπάρχει η διάθεση να ξεπεραστούν κατά τι τα 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά «δεν έχουν σκοπό να φτάσουν ποτέ στα 25 που ζητεί ο Παναθηναϊκός», που από την πλευρά του λέει «δεν πουλάμε».
Ένας βασικός λόγος της άρνησης της Σπόρτινγκ να δώσει τόσα χρήματα λένε πως είναι και η περσινή μεταγραφή του Βίκτορ Γιοέκερες από την Κόβεντρι. Ο Σουηδός αποκτήθηκε με 20 εκατομμύρια από την Κόβεντρι και σε 50 παιχνίδια είχε 43 γκολ.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»