Εξάλλου το παρατσούκλι του είναι Βίκινγκ. Ακόμη και η ομάδα του, η Μάντσεστερ Σίτι, τον έχει παρουσιάσει ως Βίκινγκ και το ίδιο έκανε και ο Ντέβιντ Γιάροου. Ο Σκωτσέζος φωτογράφος τον έπεισε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να εμφανιστεί ως πολέμαρχος του 8ου αιώνα!
Πήρε το σπαθί στα χέρια, κράτησε την ασπίδια, φόρεσε μια γούνινη ενδυμασία και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Όλη η φωτογράφηση θα «κυκλοφορήσει» στις 25/9.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.