Νόβακ Τζόκοβιτς: Έκανε μπρέικ χωρίς να κερδίσει πόντο απέναντι στον Αλκαράθ
Ο Κάρλος Αλκαράθ είχε έντονες κράμπες στο πόδι του και επέλεξε να πάρει ιατρικό τάιμ άουτ και να δώσει το γκέιμ στον Σέρβο σύμφωνα με το γράμμα του κανονισμού
Το πιο ξεκούραστο μπρέικ της καριέρας του έκανε στο 3ο σετ του ημιτελικού του Roland Garros με αντίπαλο τον Κάρλος Αλκαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς.
Ο Ισπανός τενίστας ενώ έκλεισε στο 1-1 το 3ο σετ ο Σέρβος κλήθηκε να πάει στη γραμμή για να σερβίρει. Εκείνη την ώρα όμως έπαθε κράμπα και επέλεξε να πάρει ιατρικό τάιμ άουτ αφού από τον πόνο δεν μπορούσε να παίξει.
Ο κανονισμός όμως είναι ξεκάθαρος. Έπρεπε να τελειώσει το 3ο γκέιμ και μετά να ζητήσει ιατρικό τάιμ άουτ. Η διαιτητής του εξήγησε ότι θα χάσει το γκέιμ αλλά εκείνος επέλεξε να πάρει το τάιμ άουτ.
Έτσι ο Τζόκοβιτς χωρίς να πάρει πόντο στο κορτ έκανε μπρέικ αφού σέρβιρε ο Αλκαράθ. Ο Νόλε έφτασε στο 2-1 και υπερασπίστηκε το μπρέικ για το 3-1. Ο Αλκαράθ αποφάσισε να μην εγκατακλείψει και συνέχισε έως το τέλος κερδίζοντας μόλις ένα γκέιμ.
Πάντως ο Νόλε έκανε άλλα έξι (κανονικά) μπρέικ στο παιχνίδι.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.