Η καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια και ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ζευγάρι για περισσότερα από τρία χρόνια και όπως έχουν δηλώσει ο ένας βοηθάει τον άλλο να γίνει καλύτερος άνθρωπος.
Η Μαρία Σάκκαρη ανέβασε πριν από λίγη ώρα μια νέα φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον σύντροφό της και την παρέα τους. Πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε ταξιδέψει στην Μαδρίτη για να δει από κοντά την αγαπημένη του να παίζει τένις στο Masters της πόλης.
Επόμενος σταθμός της θα είναι το Παρίσι και το Roland Garros.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας