Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Με Μπρινιόλι στο ντέρμπι οι πράσινοι

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Με Μπρινιόλι στο ντέρμπι οι πράσινοι

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό και θα είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι της Κυριακής (21:00)

5818903
Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/4) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (9/4, 21:00), μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off της Stoiximan Super League. 

Στο πρόγραμμα των παικτών του «τριφυλλιού» μπήκε και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος δείχνει πως ξεπέρασε σε ένα βαθμό τον μυϊκό τραυματισμό στην πλάτη και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό, ενώ για δεύτερη συνεχή ημέρα προπονήθηκε σε φουλ ένταση και ο Γιάννης Κώτσιρας.



Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις 5-2, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας κι ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Αργύρης Καμπετσής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας και Βέρμπιτς.

Ειδήσεις σήμερα:

Με ξανθά μαλλιά ο τραγουδιστής των Maneskin, Νταμιάνο Νταβίντ

Μητσοτάκης: ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ θα φύγουν από το Υπερταμείο και θα επιστρέψουν στο Ελληνικό Δημόσιο

Τα «κλειδιά» του αναβαθμισμένου μπλόκου στον Κασιδιάρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης