Ολυμπιακός: Δύσκολες ώρες για τον Χάμες Ροντρίγκες, έφυγε από τη ζωή ο πατριός του

Ολυμπιακός: Δύσκολες ώρες για τον Χάμες Ροντρίγκες, έφυγε από τη ζωή ο πατριός του

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Κολομβίας ενόψει του φιλικού με την Παραγουάη αυτό το Σάββατο στις Ηνωμένες Πολιτείες και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παραστεί στην κηδεία του πατριού του

5731538
Δύσκολες ώρες περνάει ο Χάμες Ροντρίγκες, καθώς ο πατριός του έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στην θλίψη τον άσο του Ολυμπιακού.

Ο Χουάν Κάρλος Ρεστρέπο που είχε παίξει κομβικό ρόλο στην καριέρα του 31χρονου μεσοεπιθετικού πέθανε τις τελευταίες ώρες στην Τολίμα της Κολομβίας, από επιθετικό καρκίνο στο συκώτι, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.



Κλείσιμο
Ήταν ο άνθρωπος που φρόντιζε τον Χάμες από όταν ήταν μόλις τριών ετών, μετά τον χωρισμό της μητέρας του Πιλάρ Ρούμπιο με τον βιολογικό του πατέρα και πρώην ποδοσφαιριστή Γουίλσον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Χάμες είχε μεγάλη αδυναμία στον πατριό του και βιολογικό πατέρα της αδερφής του, Χουάνα Βαλεντίνα, αφού ο Ρεστρέπο τον είχε βοηθήσει να πετύχει μεγάλα πράγματα στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε συλλογικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

χαμες


Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Χάμες ανέλαβε όλα τα ιατρικά έξοδα του Χουάν Κάρλος Ρεστρέπο από τη στιγμή που έμαθε για τη σοβαρή ασθένεια που του επιτέθηκε.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Κολομβίας ενόψει του φιλικού με την Παραγουάη αυτό το Σάββατο στις Ηνωμένες Πολιτείες και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παραστεί στην κηδεία του πατριού του.



Ειδήσεις σήμερα:

Νικόλ Μαλλιωτάκη: Το Κογκρέσο θα συνεχίσει να λέει «όχι» για τα F16 στην Τουρκία

Βασιλιάς Κάρολος: Η πραγματική ιστορία πίσω από το ερωτικό του τηλεφώνημα με την Καμίλα το 1989

Αντνάν Οκτάρ: Σε... 8.600 χρόνια καταδικάστηκε ο ιεροκήρυκας που πόζαρε με τις ημίγυμνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης