Olympus Marathon: Τρέχοντας στο «βουνό των θεών»

Olympus Marathon: Τρέχοντας στο «βουνό των θεών»

Με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έτρεξε 14 χλμ, ολοκληρώθηκε ο Olympus Marathon

Augenakis3
Ο Λευτέρης Αυγενάκης έβγαλε το κουστούμι του υπουργού, φόρεσε τα αθλητικά του και έζησε μια διαφορετική εμπειρία συμμετέχοντας στον αγώνα ορεινού τρεξίματος Olympus Marathon.

Augenakis1
Augenakis2
Augenakis4


Αναλυτικά το ποστάρισμα του Υφυπουργού Αθλητισμού:
«Στον αγώνα ορεινού τρεξίματος Olympus Marathon, στο θρυλικό μας «βουνό των θεών». Στα ορειβατικά μονοπάτια του Ολύμπου, μέσα στον Εθνικό μας Δρυμό.
Τρέξαμε στο 3ο σκέλος της τριήμερης διοργάνωσης, στην «Κόψη των Αετών», μια απόσταση 14χλμ, με εκκίνηση από τα Πριόνια, στις πηγές του Ενιπέα.

Κλείσιμο
Augenakis5
Augenakis6


Περίπου 300 δρομείς, με αυστηρότατη εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, σε διαδρομές απερίγραπτης φυσικής ομορφιάς με χιλιάδες χρόνια ιστορίας.

Καταπληκτική εμπειρία και θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μαραθώνιος Ολύμπου», με έδρα το Λιτόχωρο Πιερίας, τους εθελοντές και τους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που πρόσεχαν όλους του συμμετέχοντες.

Augenakis7
Augenakis8


Μπράβο και στη Δημοτική Αρχή, τον Δήμαρχο Βαγγέλη Γερολιόλο και τα στελέχη του, καθώς η κοινωνία του Λιτοχώρου, του Δίου και των γύρω περιοχών καταφέρνει να συνδυάζει αθλητισμό, πολιτισμό και εναλλακτικό τουρισμό, εκπέμποντας σημαντικά μηνύματα γι’ αυτούς τους τομείς, αλλά και για την περιβαλλοντική προστασία του Ολύμπου.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης