Η Παρί Σεν Ζερμένθέλει να αγοράσει τον Μάουρο Ικάρντι από την Ίντερ, ωστόσο προσφέρει λιγότερα χρήματα από την ρήτρα που είχε τοποθετηθεί στον περσινό δανεισμό του
Στην απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι στοχεύει η Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Αργεντινός φορ αγωνίζεται ως δανεικός από την Ίντερ στην Παρί τη φετινή σεζόν και πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν. Κάπως έτσι, οι Γάλλοι θέλουν να τον αποκτήσουν αλλά δεν προτίθενται να δώσουν το ποσό των 70 εκατ. ευρώ που είχε συμφωνηθεί ως ρήτρα ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Παρί προσφέρει το ποσό των 50 εκατ. ευρώ συν άλλα 10 σε μπόνους. Ουσιαστικά, δίνει δέκα εκατ. ευρώ λιγότερα από τα αρχικά συμφωνηθέντα και μένει να φανεί αν η Ίντερ θα δώσει την θετική απάντηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.