Λεβέντης για τρομοκρατική επίθεση στον Σκάι: Τσίπρας-Μητσοτάκης πυροδοτούν το πολιτικό κλίμα και κάποιοι τρελοί προβαίνουν σε ενέργειες

Λεβέντης για τρομοκρατική επίθεση στον Σκάι: Τσίπρας-Μητσοτάκης πυροδοτούν το πολιτικό κλίμα και κάποιοι τρελοί προβαίνουν σε ενέργειες

«Έχουμε τη βία των ΜΜΕ  και τα ΜΜΕ έχουν βία... Γιατί ο Σκάι δεν έχει βία; Εξίσου προβάλλει την Ένωση Κεντρώων και εξίσου τον Μητσοτάκη;» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων - Για το Σκοπιανό κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ότι λέει «κουραφέξαλα» επειδή -όπως είπε ο Βασίλης Λεβέντης «δεν του αρέσει η προδοσία αλλά στηρίζει τον προδότη»

leventis_enosi_kentroon
«Αυτά είναι έργα παρανοϊκών. Κάθε τέτοια ενέργεια δεν μας βρίσκει σύμφωνους» επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης καταδικάζοντας την εγκληματική τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Σκάι και της Καθημερινής.

Σε συνέντευξή του στο ΘΕΜΑ 104,6, ο κ. Λεβέντης ρωτήθηκε αν πίσω από την βομβιστική επίθεση στον Σκάι βλέπει κάποιο στοιχείο ηθικής αυτουργίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορώ να πω γιατί ηθική αυτουργία έχει και ο Μητσοτάκης όταν πολώνει και δημιουργεί κλίμα οξύτητας. Ο Μητσοτάκης όταν είπε ότι συγκρούονται δύο κόσμοι τι είπε; Πυροδότησε έναν κοινωνικό εμφύλιο. Όταν μιλάμε για συγκρούσεις δύο κόσμων...» σημείωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Δεν είπα ότι φταίει ο Μητσοτάκης ούτε ο Τσίπρας» συνέχισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και παρατήρησε: «Αμφότεροι πυροδοτούν απλώς το πολιτικό κλίμα και κάποιοι τρελοί από κάτω που νομίζουν ότι είναι το επιχειρησιακό κομμάτι της κοινωνίας προβαίνουν σε ενέργειες».

«Ανησυχείτε για το γεγονός ότι κάποιοι επιλέγουν βόμβες 10 κιλών, γυρίζουμε σε μια μαύρη εποχή;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι κι ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε: «Πάντα η εποχή στην Ελλάδα είναι μαύρη, ποτέ δεν έχει ασπρίσει...».

Και υποστήριξε ο Βασίλης Λεβέντης: «Έχουμε τη βία των ΜΜΕ  και τα ΜΜΕ έχουν βία... Γιατί ο Σκάι δεν έχει βία; Εξίσου προβάλλει την Ένωση Κεντρώων και εξίσου τον Μητσοτάκη; Εκεί είναι άλλη βία στην οποία εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα σαν Ένωση Κεντρώων. Κάνω αναφορές στο ΕΣΡ, κάνω αναφορές στη Βουλή...».

«Κι αυτή βια είναι, δεν μπαίνουν βόμβες αλλά δεν υπάρχει αμεροληψία στην ενημέρωση. Κάποιοι παίρνουν τις άδειες τηλεοράσεων και τις χρησιμοποιούν κατά βούληση και δεν υποχρεούνται από το ΕΣΡ για ισότιμη και ισόρροπη ενημέρωση... Κι αυτό βόμβα είναι κατά της Δημοκρατίας... Μπορεί να μην βάζεις με δυναμίτη αλλά το ότι θα πάμε σε εκλογές και κάποιοι θα τα έχουν όλα τα εφόδια και κάποιοι άλλοι...» ήταν η αναφορά του Βασίλη Λεβέντη.

«Ζήτησα τον ίδιο χρόνο με τη ΝΔ; Αναλογία ζήτησα. Στέλνουμε ανακοινώσεις και δεν τις βάζουν» υποστήριξε.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την άποψη που εξέφρασε ότι δήθεν και «ο Σκάι έχει βία» ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε: «Ακούστε κάτι, όταν σκοτώνεις έναν άνθρωπο πας και εξετάζεις πώς θα βρεις τον δολοφόνο. Όταν όμως είσαι πολιτικός πρέπει τη ρίζα του σκοτωμού να εξαλείψεις για να σταματήσεις τα φαινόμενα αυτά. Μιλάτε με πολιτικό, δεν είμαι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ εγώ να πολιτεύομαι με εφέ».

«Αυτά που λέει ο Καμμένος είναι κουραφέξαλα, δεν του αρέσει η προδοσία αλλά στηρίζει τον προδότη»

Κλείσιμο
Ερωτηθείς για το αν ο Πάνος Καμμένος θα αποχωρήσει από τον κυβερνητικό συνασπισμό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Γιάννη Μακρυγιάννη  και Μάκη Πολλάτο, είπε: «Δικά τους θέματα είναι αυτά, τώρα τι να πω εγώ ο Καμμένος άμα ήταν θα είχε φύγει...».

Και υπογράμμισε ο Βασίλης Λεβέντης: «Αυτά που λέει ο Καμμένος είναι κουραφέξαλα, αφού άφησε τον Τσίπρα και πήγε και υπέγραψε στις Πρέσπες -ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να τον εμποδίσει- είναι συνένοχος πλέον, δηλαδή τι; Δεν του αρέσει η προδοσία αλλά στηρίζει τον προδότη; Είναι εξωφρενικό εντελώς. Εδώ προδίδεται η Μακεδονία αυτή τη στιγμή και είναι ο μόνος που θα μπορούσε να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  να άρει την εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επιτέθηκε εκ νέου εναντίον του προέδρου της ΝΔ και για το Σκοπιανό. «Βλέπετε, κνδυνεύει να βγει ο Μητσοτάκης και να ολοκληρώσει την προδοσία του Τσίπρα. Βλέπετε να λέει τίποτα για το όνομα ο Μητσοτάκης; Το έχει καταπιεί το όνομα...» υποστήριξε ο Βασίλης Λεβέντης για τη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών.
    
Ακούστε τη συνέντευξη του Βασίλη Λεβέντη στο ΘΕΜΑ 104,6:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης