Άδωνις κατά Τσίπρα: Είναι ένας Πολάκης χωρίς μούσια

Άδωνις κατά Τσίπρα: Είναι ένας Πολάκης χωρίς μούσια

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον πρωθυπουργό για τον χαρακτηρισμό «απολειφάδι», με τον οποίο ο κ. Τσίπρας... φωτογράφισε τον Πέτρο Τατσόπουλο

adwnis_sti_vouli
Δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την αήθη, όπως την χαρακτήρισε, επίθεσή του από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής κατά του Πέτρου Τατσόπουλου, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

"Καταδικάζω την αήθη επίθεση στον πρώην συνάδελφό σας, τον κ. Τατσόπουλο, δεν περίμενα ποτέ να αναφέρεται με τέτοιο χυδαίο τρόπο ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας" τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. "Μάλιστα" συνέχισε, "θυμάμαι πως, όταν είχε κάνει την δήλωση ο Τατσόπουλος (σ.σ. "έχω [...] την μισή Αθήνα") ήταν δικός σας βουλευτής. Και τότε βγαίνατε -και σωστά- και καταδικάζατε και λέγατε πως δεν είναι σωστό να αναπαράγονται τέτοια πράγματα, πως είναι κουτσομπολιά και τώρα ο ίδιος ο Τσίπρας κάνει τέτοιες αναφορές. Τώρα λοιπόν που το λέει ο Τσίπρας, έγινε απολειφάδι ο Τατσόπουλος, τότε δεν ήταν. Ο Τσίπρας είναι μικρός και ασήμαντος, ένας Πολάκης χωρίς μούσια".

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην Συμφωνία των Πρεσπών και στις νέες δηλώσεις Ζάεφ περί μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας, λέγοντας ότι απάντηση στην διαφωνία Τσίπρα-Μητσοτάκη δίνει "ο ίδιος ο Ζάεφ για τα περί nationality και ethnicity. Αν έστειλε, όπως λέει, αυστηρά μνήματα ο Τσίπρας, τότε σίγουρα ο Ζάεφ δεν τα έλαβε".

Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, η Μέρκελ ζήτησε το "Μακεδονικό" από τον Κώστα Καραμανλή και δεν της το έδωσε, από τον Γιώργο Παπανδρέου και δεν της το έδωσε, από τον Σαμαρά και δεν της το έδωσε. "Και θα άφηνε η Μέρκελ να χάσει την ευκαιρία μετά από 15 χρόνια να το λύσει, αν δεν έδινε τις συντάξεις, ώστε να μην γίνουν τώρα εκλογές; Ανταλλαγή και συναλλαγή έγινε" υποστήριξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης