Δουζίνας (ΣΥΡΙΖΑ) για Καμμένο στον «Θέμα 104,6»: Οι γαλοπούλες ψηφίζουν για να έρθουν τα Χριστούγεννα νωρίτερα

douzinas

«Δεν μπορεί να μείνει κάποιος με την βία», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Στα σενάρια αποχώρησης του Πάνου Καμμένου από τον κυβερνητικό συνασπισμό, αναφέρθηκε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και τους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Δουζίνας.

Ο Κώστας Δουζίνας, φέρνοντας ένα παράδειγμα από την κρίση στον κυβερνητικό συνασπισμό το 1979 μεταξύ Εργατικών και Φιλελεύθερων στη Μεγάλη Βρετανία... παρομοίωσε τον Πάνο Καμμένο με... αρνί που εύχεται να έρθει νωρίτερα το Πάσχα.


Όπως είπε « Θα σας πω το εξής. Όταν το 1979, το Εργατικό κόμμα στην Αγγλία ήταν στην κυβέρνηση, σε μια κυβέρνηση συνασπισμού με τους Φιλελεύθερους, οι οποίοι όμως στις δημοσκοπήσεις πήγαιναν πολύ πίσω και άρχισαν να απειλούν ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση. Τότε έγινε αυτή η απειλή. Ο τότε πρωθυπουργός, ο Εργατικός Κάλαχαν, έκανε μια πολύ ωραία δήλωση, η οποία νομίζω ισχύει και σε μας. Είπε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που οι γαλοπούλες ψηφίζουν για να έρθουν τα Χριστούγεννα νωρίτερα. Εδώ θα μπορούσαμε να το πούμε ότι τα αρνιά και τα ερίφια ψηφίζουν για να έρθει το Πάσχα νωρίτερα».

Αναφερόμενος στον βίο της κυβέρνησης είπε «η κυβέρνηση και η οποιαδήποτε κυβέρνηση κάνει τους δικούς της υπολογισμούς. Η κυβέρνηση εξελέγη για μια τετραετία».

Για την παρουσία εμπόρων ναρκωτικών στα ελληνικά πανεπιστήμιο, ο Κώστας Δουζίνας σημείωσε: «Αν υπάρχουν έμποροι ναρκωτικών, πραγματικά είναι ένα τεράστιο πρόβλημα. Συμφωνώ απολύτως. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι εφόσον γίνεται αυτό μέσα στα πανεπιστήμια, πρέπει να λήξει και πρέπει να παρέμβουν οι πρυτανικές αρχές και η αστυνομία. Όταν υπάρχουν πράξεις, οι οποίες ανήκουν στο ποινικό δίκαιο, προφανώς κανείς δεν τις υποστηρίζει, είτε στο πανεπιστήμιο είτε στο δρόμο είτε σε κάποιο άλλο δημόσιο κτίριο».

Όσον αφορά την μετανάστευση των Ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό, ο Κώστας Δουζίνας επισήμανε: «Το λεγόμενο brain drain έχει ξεκινήσει εδώ και 15 χρόνια, προφανώς μεγάλωσε την περίοδο της κρίσης. Αυτός ο κόσμος έχει σπουδάσει, έχει αποκτήσει τις ειδικότητες που θέλουν μετά οι Γερμανοί, οι Βρετανοί, με τα λεφτά τα δικά μας. Και εκεί μπαίνει ένα θέμα, το οποίο έχω βάλει και διεθνώς, είναι βέβαια δύσκολο να γίνει, είναι να ζητήσει το ελληνικό κράτος κάποια στιγμή κάποια αποζημίωση από αυτούς, οι οποίοι θέλουν τους γιατρούς μας, τους μηχανικούς. Βέβαια αυτό πιθανόν δεν θα γίνει, εντούτοις βάζετε ένα σημαντικό θέμα που μπορεί να προστεθεί και στο γενικό θέμα των αποζημιώσεων που κάποια στιγμή πρέπει να ζητήσουμε από την Γερμανία».

Τέλος, ο Κώστας Δουζίνας ήταν αρνητικός στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στη χώρα μας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Και στην Κύπρο και στην Τουρκία που έχει πάρα πολλά ιδιωτικά πανεπιστήμια, έχει έρθει μία αμερικάνικη εταιρεία, η οποία η μόνη της δουλειά είναι να έχει ιδιωτικά πανεπιστήμια, έχει αγοράσει αρκετά. Και βασικά, δεν είναι αυτά πανεπιστήμια, είναι μηχανές έκδοσης πτυχίων».

ΣΧΟΛΙΑ (5)

--------

ποιες γαλοπουλες και ποια χριστουγεννα; εσεις οι αθεοι δεν εχετε χριστουγεννα μονο ραμαζανι.

Γάμος άγαμος

Αποζημίωση για κάθε επιστήμονα που πιάνει δουλειά στο εξωτερικό!Αυτό είναι το μυαλό του Μαρξιστή ,έχει πάθει εκφυλιστική δογματική μαξιστική πλάκα και λέει ανοησίες.

@

Όλα τα βιβλία του συντρόφου = Μαρξ + Μακιαβέλι.

Βάγγος

Ο Καμμένος ξέρει ότι δεν έχει μέλλον στις εκλογές όποτε σου λέει κάτσε να σφάξουμε το κουφάρι με τα κουμουνια μπας και βρούμε μέσα κανένα σικωτι να φάμε μέχρι τις εκλογές. Έρχονται καιροί πείνας και ότι βρούμε καλό είναι.

ναι καλά

και η προηγούμενη κυβέρνηση για μια τετραετία είχε εκλεγεί αλλά την ρίξατε παλιολαμόγια, για να κάνετε τη χώρα ένα απέραντο hot spot και να τρώτε με δέκα μασέλες από την επικερδή αυτή επιχείρηση, ανθρωπιστές του λώκου.

Στέλιος

Προφανέστατα, ο Τσίπρας έχει ήδη εξασφαλίσει το επόμενο σχήμα / διάδοχο συνεταίρο του Καμμένου, και πολύ σύντομα θα ξεφορτωθεί τον Καμμένο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης