Ανακοίνωση της οικογενείας για την εξόδιο ακολουθία και την κηδεία του Κυριάκου Γριβέα

grib

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στη γενέτειρά του, στο Οίτυλο Λακωνίας και ώρα 2 μ.μ.

Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον αιφνίδιο θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Κυριάκου Γριβέα, Χημικού Μηχανικού Ε.Μ.Π., ετών 74.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Γουδή.

Επιθυμία, αντί στεφάνων, να δοθούν δωρεές: στο Άσυλο Ανιάτων Ι.Μ. Μάνης - Εθνική 332/001765-51, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Οιτύλου “Ο Τσαλαφατίνος” - Εθνική 332/784575-44, στο Σύνδεσμο Οιτυλιωτών - Εθνική 080/296022-27.

Οι λοιποί συγγενείς και φίλοι.

cavusoglu_maket1

«Ονειρεύονται όσοι θέλουν μηδέν στρατεύματα στην Κύπρο» είπε ο Τούρκος ΥΠΕΞ - Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τούρκος υπ. Άμυνας «οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν να προστατεύουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας»

theoxaris_art

«Αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τις κεντρώες δυνάμεις και να συστρατευτώ στον αγώνα του» δήλωσε ο κ. Θεοχάρης