Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας εμπαίζει τους συνταξιούχους με τη βοήθεια Μοσκοβισί

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας εμπαίζει τους συνταξιούχους με τη βοήθεια Μοσκοβισί

Για εμπαιγμό των συνταξιούχων από τον Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο μιλώντας στον Σκάι, τονίζοντας ότι στη Βουλή ο πρωθυπουργός δεν βρήκε τίποτα να πει για τις προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης

adonisgeorgiadis
Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την άρνηση του πρωθυπουργού να δεχθεί τροπολογία για να μην περικοπούν οι συντάξεις εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης.

Για εμπαιγμό των συνταξιούχων από τον Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο μιλώντας στον Σκάι, τονίζοντας ότι στη Βουλή ο πρωθυπουργός δεν βρήκε τίποτα να πει για τις προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Εξαπέλυσε επίθεση και στον επίτροπο Οικονομικών Μοσκοβισί, ο οποίος κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα άφησε περιθώρια για επαναδιαπραγμάτευση των συντάξεων, χαρακτηρίζοντάς τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτοντας ότι είναι σε συμπαιγνία με τον κ. Τσίπρα.

«Αν φτάσουμε στις 15 Οκτωβρίου και ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μοσκοβισί ανακοινώσει ότι δεν κόβονται οι συντάξεις, προλαβαίνουν οι συνταξιούχοι να κάνουν επανυπολογισμό και ένσταση; Ο κ. Τσίπρας, με την άδεια του κ. Μοσκοβισί, κοροϊδεύει 2 εκατομμύρια συνταξιούχους», τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Για την Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως ακόμα και να την καταψηφίσει η Ελληνική Βουλή, τα Σκόπια θα είναι ήδη μέλος του ΝΑΤΟ ως «Βόρεια Μακεδονία» και πρόσθεσε πως αυτό δεν το λέει ο κ. Καμμένος για να μην χάσει την καρέκλα του.

«Την επόμενη εβδομάδα, στο ΝΑΤΟ, θα γίνει πρόσκληση της Βόρειας Μακεδονίας. Την υπογραφή θα τη βάλουν ο κ. Τσίπρας, ο κ. Κοτζιάς και ο κ. Καμμένος», τόνισε.

Κλείσιμο
Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς τονίζοντας πως η Ελλάδα οφείλει να κάνει μια εκστρατεία στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ για να πιέσει και να απελευθερωθούν οι δύο στρατιωτικοί όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης