Με δανεική γραβάτα από τον Τζανακόπουλο, ο Τσίπρας στο Ζάππειο

Με δανεική γραβάτα από τον Τζανακόπουλο, ο Τσίπρας στο Ζάππειο

Την ίδια γραβάτα έχει φορέσει, αρκετές φορές στο παρελθόν και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

tzanako-tsipras01
Πολλή συζήτηση έγινε από την Παρασκευή, τόσο για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, να εμφανιστεί με γραβάτα στο Ζάππειο, όσο όμως και για το σε ποιόν ανήκει η γραβάτα που επέλεξε να φορέσει.

Το διαδίκτυο πήρε «φωτιά», με τους περισσότερους να υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός έβαλε τελικά τη γραβάτα που του δώρισε, μια εβδομάδα νωρίτερα, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ στις Πρέσπες. 
grabata1_
Ομολογουμένως έμοιαζε, αλλά δεν ήταν εκείνη. Από την Παρασκευή μάλιστα, κυβερνητικές πηγές, ενημέρωναν, ότι στην επιλογή της γραβάτας, βοήθησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, τον οποίο μάλιστα είδαμε σε ανάρτηση στο instagram του πρωθυπουργού, να σφίγγει τον κόμπο στη γραβάτα του Τσίπρα πριν εκείνος ξεκινήσει από το Μέγαρο Μαξίμου για το Ζάππειο. 

Κλείσιμο
20180623 010029

Σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Αυγή», φαίνονται οι δυο άντρες μπροστά σε ένα τραπέζι με δέκα γραβάτες, διαφόρων χρωμάτων, σε «κρεμάστρες καθαριστηρίου», να επιλέγουν εκείνη που τελικά φόρεσε ο Αλέξης Τσίπρας.
avgs

Την ίδια γραβάτα ωστόσο έχει φορέσει, αρκετές φορές στο παρελθόν και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος. 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από τη Βουλή, την είχε επιλέξει στην συζήτηση της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τη διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών για την τιμολόγηση φαρμάκων, τον περασμένο Μάρτιο.


tzans3
tzana
gravatas
gravatas2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης