Μητσοτάκης προς Κίνημα Αλλαγής: Υπήρξαμε αντίπαλοι για 40 χρόνια, αλλά προέχει το εθνικό συμφέρον

Μητσοτάκης προς Κίνημα Αλλαγής: Υπήρξαμε αντίπαλοι για 40 χρόνια, αλλά προέχει το εθνικό συμφέρον

Αυτό που προέχει είναι η προάσπιση της Δημοκρατίας από τη λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διέκοψε την ομιλία της για να καλωσορίσει τον αρχηγό της ΝΔ, που πήγε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απευθείας μετά την άφιξή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος, επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ

Αποφεύγω να σας προσφωνήσω συντρόφους όπως έκανε ο Πάνος Καμμένος στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησε την ομιλία του, επισημαίνοντας πως θέλει να πάρει αποστάσεις από τον λαϊκισμό.

Πιστεύω στο άνοιγμα των κομμάτων στην κοινωνία και χάρηκα για τη δυναμική του Κινήματος Αλλαγής, προσέθεσε και αναφέρθηκε στα βήματα αλλαγής της ΝΔ: την άμεση εκλογή του ιδίου, την ακαδημία στελεχών, το πρόγραμμα που προέκυψε από διαβούλευση και το άνοιγμα των ψηφοδελτίων. 

«Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή και είναι υποχρέωσή μας αυτή τη δουλειά να την κάνουμε» τόνισε. Υπήρξαμε αντίπαλοι για 40 χρόνια, αλλά το εθνικό συμφέρον είναι αυτό που προέχει» προσέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ. 

Αυτό που προέχει είναι η προάσπιση της Δημοκρατίας από τη λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, σημείωσε. Οι ιδεολογικές αποχρώσεις θολώνουν από το γκρίζο που τις απειλεί, είπε χαρακτηριστικά. 

Η απειλή για τη δημοκρατία δε φορά γραβάτα, αλλά σφίγγει τη θηλιά στη δικαιοσύνη, συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μίλησε για συστράτευση όλων στην περιφρούρηση του κράτους δικαίου. 

Η ΝΔ μετά τις εκλογές θα επιδιώξει τη συναίνεση γιατί η νέα Ελλάδα μας χρειάζεται όλους, κατέληξε. 

ΣΧΟΛΙΑ (100)

Alexis4ever

Τι ΠΑΣΟΚ, τι Νέα Δημοκρατία!!!

Έτσι ακριβώς @21:35

Nτάλε κoυάλε κλεφτοπασοκοι και γαλάzιοι μιzαδόρoι

Xρυσαυγiτns

Αυτό που έxετε οι μιzαδόροι της ΝΔουλας να βαφτizετε συριzαio όποιov κάνει αρvnτική κριτική για τον Koύλn να το κoιτάξετε! Το ίδιo και εσεiς οι μαδoύρoι να βαφτizετε γαλάzιο μιzαδόρο όποιον σxoλιάζει αρvnτικά τον Αλέξη, να το ψάξετε.

ώπα!ώπα! ώπα!

Το γυρίσαμε αλλιώς το βιολί τώρα, έτσι; Αλλά όποιον σκοπό και να παίξετε, πασοκοδεξιούληδες, ο Αλέξης στο τέλος θα σας παίξει το κλαρίνο κι εσείς θα χορεύετε την παπαλάμπραινα με πολλά χοροπηδήματα και ώπα! ώπα! ώπα!.....

Κώστας

Πώς νά τόν πάρουμε στά σοβαρά αυτόν τόν ανθρωπο,ρέ γαμώτο.Εχει διπλα του αυτούς πού χρεωκόπισαν τήν χώρα,ψώνια,ανίκανους,διαπλεκόμενους,φλουφλιδες τού κολεγίου...καί γουστάρη καί τό κλεφτοπασόκ.Ακόμη καί ο ψευτοτσίπρας πού ξεπούλάει τά πάντα, από ιδέες μεχρι τήν δημόσια καί ιδιωτική περιουσία τών Ελλήνων,γιά τά γλυκά "αργύρια" τής εξουσίας..φαντάζει λύση γιά τούς απελπισμένους

ΕΛ

ΩΡΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ, ΟΣΑ ΓΚΑΛΟΠ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΜΠΑΤΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

....

Υπήρξατε ταχαμ αντιπαλοι 40 χρονια αλλα σας ενωνει η απωλεια της μιζας. Δεν εχετε καμια ελπιδα! Το μονο που να ελπιζετε ειναι το δικαστηριο να σας χωσει μεσα για προτερο έντιμο βίο....αλλα δεν εχετε τετοιον. Το μονο που θελετε ειναι ΦΥΛΑΚΗ!!!! Λαμόγια!!

Πρώnv τoξότns vυv X.A.

Επειδή τον παρακολουθώ χρόνια, και για να είμαι ειλικρινής, ο Κούλης το είπε από την πρώτη στιγμή που έγινε αρχηγός στην ΝΔουλα, πως ακόμα κι αν πάρει αυτοδυναμία δεν θα κυβερνήσει μόνος, αλλά θα επιδιώξει "ευρύτερες συvαινέσειs" Ενvoείται με την κλεφτoπασoκ, καθ όσον μόνο αυτή είναι διαθέσιμη, προκειμένου ν αναστενάξουν πάλι τα δημόσια ταμεία! Το επανέλαβε και τώρα στο συνέδριο του ψευδεπίγραφου "Kινήματος Αλλαγήs", πρoκειμέvoυ να εμπεδώσoυν οι όπoιοι ψnφοφόρoι τον εμπιστευθoύν, πως ψnφίzoντας την NΔούλα θα παίρνουν δώρο και τo κλεφτoπασοκ, σε μία συσκευασiα! _________ Ιδού τι είπε ο Koύλnς, για να μην υπάρξουν μετά κάποιοι να ισχυριστούν πως δεν ήξεραν κι έπεσαν από τα σύvνεφα: "Πρoxωρώντας προς τις εκλογές, είναι πολλά τα σnμεία που αξizει να συναντnθoύμε. Eivαι η πρoστασία των θεσμών, η εύρυθμn λειτoυργία του πολιτεύματoς και η ανάπτυξη ενός νέου πατριωτισμού με συγκλίσεις στα μεγάλα εθvικά θέματα. Πολλά θα είναι και τα σταυρoδρόμια και μετά τις εκλογέs". Και για να μην υπάρξει κανείς που δεν κατάλαβε που ακριβώς το πάει το πράμα, ξεκαθάρισε: "Aυτό που θέλω να πω σήμερα είναι ότι η NΔ αμέσως μετά τις επόμεvες εκλoγές θα επιδιώξει μια ευρεiα πoλιτική συvαivεση για όλα τα μεγάλα προβλήματα του τόπου, γιατί η vέα Eλλάδα μας χρειάZεται όλους και γιατί πρέπει να θεμελιώσoυμε μια νέα πολιτική κoυλτούρα σεβασμoύ και συvεργασιώv". Καλά στέφανα, τους εύχομαι!

Όντως θα αναστενάξουν τα ταμεία

Με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που κατάστρεψαν, λεηλάτησαν και χρέωσαν με 350 δις την χώρα. Ήρθαν μετά οι συμμορίτες οι μαδούροι μας χρέωσαν άλλα 100 δις και τέζα ο καμπούρης. Ζήτω το τόξο!

Πρώην ΧΑ νυν ΝΔ

Κόψτε την πρέζα εκεί στους ναζοπυρήνες, όταν βγήκε αρχηγός ο Σαμαράς, ο πιο βέρος δεξιός από όλα τα αυγοκουμούνια μαζί, πήγατε και ψηφίσατε τους ψεκασμένους σανελ και τους εθνικοσοσιαληστές της ΧΑ. Με 28% τί περιμένεις να κάνει ο άλλος? Εκλογές κάθε μήνα μέχρι να πάρει 40%? Έβγαλες ποτέ ως ντεμέκ δεξιός αυτοδύναμη ΝΔ εδώ και 11 χρόνια? Κάτσε εκεί που είσαι με τους αντίχριστους μπασίστες και μη τυχόν ξαναψηφίσεις ΝΔ. Δραχμολαγνικά κουμουνοτσιράκια του ψυριζα δεν γουστάρουμε!

93%

@18:32: Ποιον λες βέρο δεξιό; Τον Σαμαρά που το 1993 έριξε τον επίτιμο και μας κατσικώθηκε 11 χρόνια (1993-2004) το κλεφτοπασοκ; Ήταν βέρος δεξιός όταν τον κράζατε "λαλήτη ροδότη Σαμαρά"; Εγώ απορώ πως εσείς οι ΝΔουλοι γλείφετε εκεί που φτύνατε;

7%

@19:51, Πές μας τώρα ποιός είναι και ο λόγος που έριξε τον Μητσοτάκη για να δούμε ποιός είναι πιο βέρος δεξιός από τους 3 σας: εσύ που βρήκες ευκαιρία να καπηλευθείς το σκοπιανό μετά από 25 χρόνια φραπεδόγαλου ταυτιζόμενος σήμερα με την πάγια θέση Σαμαρά (στα εθνικά θέματα μόνο γιατί στα οικονομικά ταυτίζεσαι απόλυτα με τους κομμουνιστές), ο Μητσοτάκης που πρότεινε το "Σλαβομακεδονία" (αν και πολύ καλύτερο συγκριτικά με αυτό που θέλει να περάσει το αριστερό τσίρκο), ή ο Σαμαράς που τον έριξε για την σύνθετη ονομασία την οποία θυμήθηκες μετά από 25 χρόνια σοσιαλκομμουνισμού που ψήφιζες ανέκαθεν ως χρυσαυγίτης να κατέβεις στα συλλαλητήρια? Πες μας τώρα κι εσύ σαν τα αφεντικά σου τους συριζαίους πως προέκυψες από παρθενογέννηση, οτι γεννήθηκες το 2012 που η ΧΑ πήρε 7% κι οτι μέχρι τότε δεν ψήφιζες "συνταγματικό τόξο" ή το αδερφό ΚΚΕ γιατί απλά δεν είχες γεννηθεί.

93%

@21:08: Aπό το 1985 ως το 2007 ψήφιζα ΝΔ. Με το που ξανά ήρθε ο αποστάτης Σαμαράς στην ΝΔ αυτομάτως έπαψα να είμαι ΝΔ διότι το 1993 φώναζα "λαλήτη ροδότη Σαμαρά" και δεν είμαι άνθρωπος που γλείφει εκεί που φτύνει. Το 2009 δεν ψήφισα και το 2011, τυχαία, άκουσα για την Χ.Α. οπότε άρχισα να τους παρακολουθώ και κατάλαβα ότι με εκφράζουν οι απόψεις τους. Και μέχρι τώρα τους ψηφίζω και νιώθω δικαιωμένος γιατί δεν είναι ούτε κλέφτες ούτε ψεύτες και το κυριότερο δεν λένε σήμερα μαύρο κι αύριο άσπρο. Εσύ, συνέχισε να ψηφίζεις κόμματα που είναι μέσα στην ψευτιά, στην κλεψιά, στα σκάνδαλα και στην διαφθορά. Συνέχισε να ψηφίζεις κόμματα που άφησαν 2.000.000 αλλοδαπούς να εισέλθουν στην Ελλάδα, συνέχισε να ψηφίζεις κόμματα που κατάστρεψαν, διέλυσαν, λεηλάτησαν και χρέωσαν με 500.000.000.000 ευρώ την χώρα ... και κανένας από τους υπεύθυνους δεν μπήκε φυλακή!

7%

@23:54, Εγώ βασικά ποτέ δεν φώναζα "λαλήτη ροδότη Σαμαρά" γιατί από το 1992 μέχρι το 2000 που διαλύθηκε η ΠΟΛΑΝ, ψήφιζα Σαμαρά. Μετά ψήφισα ΝΔ περιμένοντας την "επανίδρυση του Κράτους" από τον Καραμανλή αλλά αντί για επανίδρυση είδα τους 250 χιλιάδες διορισμούς των πασόκων του Σημίτη κι έτσι το 2007 και το 2009 ψήφισα ΛΑΟΣ. Όταν βγήκε ο Σαμαράς αρχηγός της ΝΔ, αργότερα εγγράφηκα για πρώτη φορά μέλος της ΝΔ και στις εσωκομματικές ψήφισα Άδωνι. Εσύ ανήκες στη ΝΔ από το 1985 ενώ εγώ ανήκω από το 2010. Εγώ ψήφισα 5 φορές δεξιότερα κόμματα της ΝΔ, ενώ εσύ 2! (και έχεις και παραπάνω εκλογές από εμένα) Άσε που δεν θεωρώ την ΧΑ δεξιό κόμμα. Το οτι εκφράζει μόνο στα εθνικά θέματα δεξιές θέσεις, δεν την κάνει αυτομάτως δεξιό κόμμα αφού σε όλα τα υπόλοιπα ταυτίζεται με τους κομμουνιστές. Εκτός αν σας παραμυθιάζουν εκεί στους πυρήνες με στρατιωτικά εμβατήρια και δεν σας μιλάνε για την Οικονομία, την Υγεία, την Παιδεία, την επιχειρηματικότητα, την δραχμή, την έξοδο από την Ευρώπη κλπ παρά μόνο σας λένε οτι αν πετάξουμε τους λάθρο στην θάλασσα, αυτομάτως θα αρχίσουμε να τρώμε με χρυσά κουτάλια! Επίσης αν θυμάμαι καλά, ο Σαμαράς γύρισε στη ΝΔ, εξελέγη ευρωβουλευτής το 2004 και βουλευτής της ΝΔ το 2007. Άρα αφού ψήφισες ΝΔ το 2004 και το 2007, σημαίνει οτι έμμεσα ψήφισες και τον "λαλήτη ροδότη Σαμαρά", άρα κι εσύ έγλυφες εκεί που έφτυνες! Όταν ψήφιζες δηλαδή 25 χρόνια ΝΔ δεν αισθανόσουνα δικαιωμένος? Τί ένοιωθες τότε? Οτι είχες σωστή κρίση και αντίληψη όπως τώρα αλλά τότε οι νεοδημοκράτες δυστυχώς σου έβαζαν το μαχαίρι στον λαιμό για να τους ψηφίσεις με το ζόρι και να μην μιλήσεις για την ψευτιά, την κλεψιά, τα σκάνδαλα και την διαφθορά που λες? Στην ΧΑ να δείς τί παραμύθι τρώτε που νομίζετε πως είστε και δεξιοί εκεί στην εθνοκομμουνιστική φασιστική οργάνωση που μπλέξατε. Που από το 1980 μέχρι το 2009 δήλωναν νεοναζί και ξαφνικά το 2010-2011 έγιναν Έλληνες Εθνικιστές! Που από το 1980 μέχρι το 2009 δήλωναν παγανιστές και προωθούσαν την αντιχριστιανική Black Metal μουσική και ξαφνικά το 2010-2011 έγιναν Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι και τώρα ακούνε τα τροπάρια της Κασσιανής!! Για εσάς αλλάξανε βρε κουτά, άλλαξαν όλον τους τον χαρακτήρα, την συνείδηση, την ιδεολογία τους, τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς, έγιναν καλά παιδιά και καλοί Χριστιανοί ξαφνικά σε μια μέρα, μόνο και μόνο για να νοιώθετε δικαιωμένοι όλοι εσείς οι "πανέξυπνοι" ψηφοφόροι της ΧΑ που της δώσατε 7% επειδή σας λένε την αλήθεια και δεν είναι εγκληματίες όπως οι άλλοι!!!

Μάριος

Τι κόλλημα αυτό, να ταυτίζεσαι με τους προοδευτικούς νεοταξίτες. Λατρεία για το κλεφτοπασόκ, εκστασιασμός για το λυματοποτάμι... Κρίμα Πρόεδρε. Αφήνεις 20% δεξιούς και κυνηγάς την ουρά σου με τους αντίχριστους εθνομηδενιστές πασοκορημαδοποτάμηδες. Μιλούσες για αριστερή παρένθεση, αλλά με αυτά που λες και κάνεις, μάλλον εσύ θα είσαι η παρένθεση.

93%

Που να περνούσαν κι όλα τα σχόλια...

προβατάρης

μπεεεεεε!!!!σαλάγατα....Κούλης εν τη αδημονία του να γίνει πρωθυπουργός και πολλώ δε μάλλον ίνα αποφύγει το μαρτύριον των πολλών σκανδάλων, εις άτινα ενέχονται πολλά στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δελεάζει τους πρώην συνεργάτες της ΝΔ να συνεργασθώσι από τούδε και στο εξής ίνα σωθώσι αμφότεροι από το ζορό της κάθαρσης , τον Μέγα Αλέξη Τσίπρα, όστις ως αδίστακτος κι ανυποχώρητος καβαλάρης έχει εισβάλει εις τας αυλάς αυτών κραδαίνων το μαστίγιον της δικαιοσύνης και στοχεύων να φέρει εις το φως του ηλίου άπαντα τα αμαρτήματα και τας λαμογίας αυτών. Κούλης παραινεί προσέτι Φώφην ίνα ενώσωσι τας χείρας αυτών και βοηθήσει αυτόν προς αναρρίχησιν εις εξουσίαν και από κοινού να ενταφιάσωσι τα σκάνδαλα αυτών και το μέγιστον μαρτύριον αυτών των εφιαλτικών δανείων τους. Και οι εν ακροάσει τσοπανηδες ΝΔ ακούσαντες Κούλην έκρουσαν τας γκλίτσας μεταξύ των και κρούοντες αυτάς αλλήλοις θόρυβον εποίησαν και συγκατένευσαν προς τα λεχθέντα υπ αυτού. Περιμένουσι δε τον μέγα Τσέλιγκα , ήγουν τον λαόν, όστις εις τας επερχομένας εκλογάς θα σφυρίξει αυτοίς βλαχιστί και θέλει δια του σφυρίγματος υποδείξει αυτοίς όταν ανοιχθώσι αι κάλπαι και καταμετρηθώσι αι ψήφοι να εδυθώσι και πάλι τας ιδίας αυτών κάπας εν τη αντιπολιτεύσει , ένεκεν του δρυμέος και μακρού χειμώνος που θα επέλθει και πάλι εις τας στρούγκας αυτών. Ταύτα λέγω αυτοίς τοις ακούουσι τα βελάζοντα εν τη βοσκή αυτών πρόβατα και αναμένοντα να σταυλισθώσι και πάλιν εις τας στρούγκας αυτών, όταν σφυρίξει ο αρχιτσέλιγκας(λαός) εν τη νυκτί των εκλογών .

Ψυχίατρος

Ένα zoloft των 100mg μαζί με ένα cipralex των 20mg το πρωί, και μια σταγόνα abilify το βράδυ.

Διεθνής Επενδυτής

Υπήρξαμε συνέταιροι στα καλά για 40 έτη...Μαζί λοιπόν και στα δύσκολα...!Εμετος!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kostas-poulakis-ena

Αυτά που έκανε, να παίρνει πεντέμισι χρόνια τη σύνταξη της μητέρας της και να μην πηγαίνει να πει “παιδιά κακώς την βάζετε, να τα χαρτιά μου, γιατί το κάνετε;”, δείχνει και ένα χαρακτήρα και δείχνει τον χαρακτήρα αυτόν και ο τρόπος που έκανε τη χθεσινή δήλωση της, είπε ιδιαίτερα επικριτικά ο γγ του υπουργείου Εσωτερικών