Κωνσταντοπούλου: Νίκησαν εκείνοι που ήθελαν να αφήσουν τον λαό στο περιθώριο

Κωνσταντοπούλου: Νίκησαν εκείνοι που ήθελαν να αφήσουν τον λαό στο περιθώριο

«Έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας και θα είμαστε πρώτοι στους αγώνες σε όλα τα πεδία, οι οποίοι θα φέρουν τον λαό ξανά στην εξουσία», είπε η πρώην πρόεδρος της βουλής

Κωνσταντοπούλου: Νίκησαν εκείνοι που ήθελαν να αφήσουν τον λαό στο περιθώριο
Η βουλή που ανέδειξε η κάλπη δεν αντιπροσωπεύει παραπάνω από το 50% των Ελλήνων, είπε σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης που, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, μάλλον αφήνουν τη ΛΑΕ εκτός βουλής.

«Πρόκειται για μία νίκη εκείνων που ήθελαν να αφήσουν στο περιθώριο το λαό», επισήμανε η πρώην πρόεδρος της βουλής, συμπληρώνοντας ότι το μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων που απείχαν από τις εκλογές δεν έχει κοινοβουλευτική διατύπωση και επομένως δεν θα έχει φωνή στη βουλή.

Το ίδιο ισχύει και για όσους ψήφισαν τη Λαϊκή Ενότητα, που είναι κοντά στο 3%, είπε η κα Κωνσταντοπούλου.

«Ο λαός πρέπει να παλέψει για να επανέλθει στο επίκεντρο και να ανατρέψει τα αντιμνημονιακά σχέδια» πρόσθεσε η πρώην Πρόεδρος για την επόμενη μέρα των εκλογών, ενώ επισήμανε ότι τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας αισθάνονται περηφάνια που έδωσαν μία καθαρή μάχη ενάντια στις εξουσίες.

«Έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας και θα είμαστε πρώτοι στους αγώνες σε όλα τα πεδία, οι οποίοι θα φέρουν τον λαό ξανά στην εξουσία», είπε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης