Ο Γκουσγκούνης «σπρώχνει» για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γκουσγκούνης «σπρώχνει» για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ιδανικός... ενσαρκωτής του οράματος για το μεγάλο «πήδημα» προς την εξουσία

Ο Γκουσγκούνης «σπρώχνει» για τον ΣΥΡΙΖΑ
Όταν ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Ρόδο, χρησιμοποιούσε το γνωστό ρηθέν υπό του λαού, «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα... σε λίγες ημέρες», σίγουρα δεν φανταζόταν ότι ο πιο... ειδικός, ίσως, επί του «πηδήματος», θα έπαιρνε ανοιχτά το μέρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έτσι, καθώς ο κόσμος των τεχνών εκπροσωπείται στην επικείμενη εκλογική μάχη από γνωστά ονόματα, που είτε διεκδικούν την ψήφο των πολιτών είτε τοποθετούνται επί της μίας ή της άλλης παράταξης, η θέση που λαμβάνει ο... Κώστας Γκουσγκούνης -περι ου ο λόγος- έχει τη δική της, ξεχωριστή σημασία.

Κλείσιμο


Ο γνωστός πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών της περιόδου 1965-1984, που άφησε εποχή όχι μόνο για... σεξουαλικές του επιδόσεις επί της μεγάλης οθόνης, αλλά και μια σειρά από «θρυλικές» ατάκες, όπως οι «έτσι... βεντούζα, βεντούζα» και «βάστα τοιχο, θα σμπρώξω γερά», μεταξύ άλλων, αποτελεί ίσως τον ιδανικότερο... ενσαρκωτή της πρόθεσης του Αλέξη Τσίπρα να «πηδήξει» τόσο τους πολιτικούς του αντιπάλους, όσο και να κάνει το... άλμα προς την εξουσία.



Ο... μυθικός πορνοστάρ, γνωστός επίσης ως «θρυλικός» ή «βασιλιάς του σεξ», εθεάθη να βρίσκεται ανάμεσα στους ανθρώπους που παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Παλαιό Φάληρο, ενώ φωτογραφήθηκε και με το δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης Παλαιού Φαλήρου, Κώστα Μερκουράκη.



Ο Κώστας Γκουσγκούνης βρέθηκε στην πλατεία Φλοίσβου με ομιλητές τους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Κώστα Ήσυχο, Ελένη Αυλωνίτου και Οδυσσέα Βουδούρη, προκειμένου να εκφράσει τη στήριξή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης