Αρχηγός Γκρίζων Λύκων για Ελλάδα: «Χύνει αίμα, σε στεριά και θάλασσα»

Αρχηγός Γκρίζων Λύκων για Ελλάδα: «Χύνει αίμα, σε στεριά και θάλασσα»

Επίθεση κατά της χώρας μας από τον επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ), και κυβερνητικό εταίρο του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί - Επανάλαβε τα τελευταία fake news της Άγκυρας

1-15
«Χύνει αίμα, σε στεριά και θάλασσα» λέει προκλητικά για την Ελλάδα, ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ), και κυβερνητικός εταίρος του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Με τελευταίες δηλώσεις του ο αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων», και με αφορμή το θλιβερό θάνατο ομάδας μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα, κατηγόρησε την χώρα μας για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», προβάλλοντας τα μεθοδευμένα fake news της τουρκικής κυβέρνησης, που για μία ακόμη φορά επιχειρεί να «εργαλειοποιήσει» το μεταναστευτικό, κατά Ελλάδας και Ε.Ε.

«Αυτοί οι οποίοι κραυγάζουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, πότε θα δούνε τις απάνθρωπες και σκληρές διώξεις της Ελλάδας κατά των μεταναστών και πότε θα κάνουν την απαραίτητη επέμβαση ; 19 αθώοι πάγωσαν και πέθαναν στα σύνορα στην περιοχή των Ιψάλων» δήλωσε ο Μπαχτσελί, συνεχίζοντας προκλητικά : «Η Ελλάδα έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Μετανάστες που ελπίζοντας έφτασαν στα σύνορα, ληστεύτηκαν, βασανίστηκαν και αφέθηκαν να πεθάνουν.

Που είναι η παγκόσμια συνείδηση; Αυτή η παγκόσμια δικαιοσύνη που πήγε Είναι αδύνατον να δώσουμε τα χέρια με την βαρβαρότητα της Ελλάδας που έχει καταστεί μηχανή εγκλημάτων και χρησιμοποιεί τρομοκρατικές μεθόδους».

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, που βέβαια δεν φαίνεται να προβληματίζεται για την ανενόχλητη δράση κυκλωμάτων λαθραίας διακίνησης μεταναστών στα τουρκικά παράλια και τον Έβρο, κατηγόρησε και «αναθεμάτισε» την στάση της χώρας μας, λέγοντας: «Η Ελλάδα παντού, σε στεριά και θάλασσα χύνει αίμα , προκαλεί έριδες και σκορπά προκλήσεις, υπερβαίνοντας πια τα όρια της υπομονής.

Αναθεματίζω την απάνθρωπη στάση της ελληνικής κυβέρνησης».

Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 30 άτομα στην επιχείρηση μεταφοράς των τριών ορειβατών - Τι έφταιξε και σκοτώθηκαν

Η Κάιλι Τζένερ έγινε για δεύτερη φορά μαμά και μοιράζεται μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Το παιδικό όνειρο του Πάπα Φραγκίσκου να γίνει χασάπης και η απάντησή του στο ερώτημα «γιατί υποφέρουν τα παιδιά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης