Οριστικό: Η ζωή πιο εύκολη με το παρκάρισμα «κάβουρας» - Δείτε video
Οριστικό: Η ζωή πιο εύκολη με το παρκάρισμα «κάβουρας» - Δείτε video
Για όσους ταλαιπωρούνται με το παρκάρισμα, η Hyundai έχει μία πολύ έξυπνη αν και παράξενη λύση.
UPD:
Για τον περισσότερο κόσμο, το παρκάρισμα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές ή στο κέντρο μιας μεγάλης πόλης είναι ένας μεγάλος μπελάς και πηγή άγχους.
Για την Hyundai όμως ήταν η αφορμή να εξελίξει ένα πολύ ιδιαίτερο μηχανικό σύστημα, μέσω του οποίου επιτρέπει στα αυτοκίνητά της να χωρέσουν στο “μάτι της βελόνας”.
Το σύστημα e-Corner όπως το ονομάζει το δουλεύει η κορεάτικη εταιρία εδώ και αρκετά χρόνια. Και πλέον είναι έτοιμη να το παρουσιάσει και σε αυτοκίνητα παραγωγής.
Η συγκεκριμένη διάταξη ουσιαστικά καθιστά κάθε τροχό ανεξάρτητο σε ότι αφορά την σύνδεση με το σύστημα διεύθυνσης, το φρενάρισμα, την ανάρτηση ακόμα και στην μετάδοση.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ
UPD:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα